Ο Γιώργος Αθανασόπουλος στον Realfm 97,8 για το ClassiCon – Μια μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις του κλασικού ανδρικού στιλ

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8. «Η αίθουσα του ξενοδοχείου θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο γραφείο, θα βρει εκλεκτά υφάσματα για παντελόνια, σακάκια, για ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας σήμερα. Θα υπάρχουν ράφτες όλων των ειδών, να κάνουν τις ερωτήσεις τους».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι εραστές του κλασικού ανδρικού στιλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, συγκεντρωμένους κάτω από την ίδια στέγη, επιλεγμένους ράφτες κοστουμιών, πουκαμίσων, γραβατών, υποδηματοποιούς, εισαγωγείς υφασμάτων και αξεσουάρ. Να μιλήσουν μαζί τους, να λύσουν απορίες, να αγγίξουν φίνα υφάσματα, ν’ ανταλλάξουν ιδέες, αλλά και να γνωριστούν με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται το ίδιο πάθος.

«Επαγγέλματα με ιστορία χιλιάδων ετών απειλούνται με εξαφάνιση, και μαζί τους εξαφανίζονται τόσο η προσωπική σχέση που μπορεί να έχει ο πελάτης με τον δημιουργό του ενδύματος ή υποδήματός του, όσο και η έννοια του προσωπικού στιλ. Ένας από τους σημαντικούς στόχους του ClassiCon είναι να στείλει το μήνυμα ότι το κλασικό στιλ είναι ζωντανό στην Ελλάδα και ότι η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικούς επαγγελματίες που το υπηρετούν, όπως και χιλιάδες άνδρες που το αγαπούν».

Χρήσιμες πληροφορίες

ClassiCon
Ιδέα: 
Monopeto.gr
Διοργάνωση: Stalexpo

Πού: Ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισιάς 43, Αθήνα, Τ.Κ: 115 23
Πότε: Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 11:00 με 21:00
Είσοδος: 10€ (ισχύει και για τις δύο μέρες της έκθεσης)
Έναρξη προπώλησης: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία.

Dress code: Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ο ΕΑΥΤΟΣ σας. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που έχει σημασία

Ακούστε το ηχητικό :

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ