Αίας Μανθόπουλος: «Δεν είναι δυνατόν τόσο νέος άνθρωπος να φεύγει έτσι» λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην διάσημη σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Δύο Ξένοι”. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή χθες (17/10) σε ηλικία 61 ετών. Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (9/10) νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Αίας Μανθόπουλος συνεργάστηκε στους “Δύο Ξένους” με την Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία  υποδύθηκε την “Ζωή Κουντουράτου”. Σήμερα (18/10) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της Τιτίκας Στασινοπούλου, με την ηθοποιό να μιλά συγκινημένη για τον Αίαντα Μανθόπουλο.

«Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, σαν να με χτύπησε κεραυνός. Είχαμε συνεργαστεί πολύ ωραία, ο Αίαντας ήταν ανέκαθεν ένας πολύ γλυκός συνάδελφος, καλότροπος, ευγενικός, με χιούμορ, πολύ καλός, πάρα πολύ καλός…

Και είμαι συγκινημένη αυτή την στιγμή γιατί δεν είναι δυνατόν τόσο νέος άνθρωπος να φεύγει έτσι… Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους γονείς του, είναι από πολύ καλή οικογένεια ο Αίαντας» ανέφερε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ