Βασίλης Καρράς: Το δώρο που του έκανε ο Αχιλλέας Μπέος

Μετά την επανεκλογή του ο Αχιλλέας Μπέος μαζί με τον γιο του επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος. Κατά την επιστροφή του από το Άγιο Όρος, ο Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με τον καλό του φίλο και κουμπάρο του Βασίλη Καρρά.

Οι δύο τους συνδέονται με μία μακροχρόνια φιλία και μάλιστα ο Βασίλης Καρράς είναι και νονός του γιου του Αχιλλέα Μπέου. Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για την συνάντηση του Βασίλη Καρρά και του Αχιλλέα Μπέου είπε χθες (17/10): «Θέλω να πω και μία πληροφορία δική μου, ότι γυρίζοντας από το Άγιο Όρος έμεινε στην Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τον καλό του φίλο Βασίλη Καρρά και πέρασε πολλές ώρες.

Όταν γύρισε από το Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου που επισκέφθηκε μεταξύ άλλων μοναστηριών, έμεινε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Βασίλη Καρρά. Πήγε στο σπίτι του Βασίλη Καρρά και πέρασαν πάρα πολλές ώρες μαζί, είναι και κουμπάροι έχει βαπτίσει τον γιο του, πήγε και ο γιος του για να δει τον νονό του».

Το ιδιαίτερο δώρο του Αχιλλέα Μπέου

Ο Δήμαρχος Βόλου πήγε στον φίλο και κουμπάρο του, ένα δώρο. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε στον Βασίλη Καρρά ένα φυλαχτό ευλογημένο από διαβασμένη ευχή του γέροντα Εφραίμ, μαζί με λαδάκι της Αγίας Ζώνης.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Καραγιάννης καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε: «Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της ασθένειας του Βασίλη Καρρά, ο Αχιλλέας Μπέος του πήγε ένα φυλακτό ευλογημένο από διαβασμένη ευχή του γέροντα Εφραίμ, μαζί με λαδάκι της Αγίας Ζώνης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ