Netflix Top10: Αυτές είναι οι κορυφαίες σειρές αυτήν την στιγμή – Από τον Μέγα Αλέξανδρο στους… εξωγήινους

Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν πως και πως το Σαββατάκυριακο για να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν σειρές στο Netflix.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν προστεθεί νέες σειρές και ταινίες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα. Αν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο ψάχνοντας τι σειρά να δείτε αυτές τις ημέρες, μπορείτε να διαλέξετε μία από το Top10 του ελληνικού Netflix, το οποίο έχει ανανεωθεί πλήρως και στο οποίο υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις.

Στην κορυφή βρίσκεται το ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο με τίτλο «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού», ενώ στην 2η θέση βρίσκεται η «Γκριζέλντα» με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Sofia Vergara. Την τριάδα συμπληρώνει μία σειρά από το παρελθόν. Ο λόγος για το «House, M.D.».

Στο Top10 του Netflix υπάρχουν και οι δύο σειρές του ANT1+, «Σέρρες» και «Σώσε με». Έκπληξη αποτελεί η 9η θέση του Top10 στην οποία βρίσκεται η σειρά ντοκιμαντέρ «Ραέλ: Ο Προφήτης των Εξωγήινων», που παρουσιάζει το πώς μια θρησκεία εμπνευσμένη από τα UFO μετατράπηκε σε μια αίρεση.

Netflix Top10: Οι κορυφαίες σειρές αυτήν την στιγμή

  • 1. Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού
  • 2. Γκριζέλντα
  • 3. House, M.D.
  • 4. Σέρρες
  • 5. Σώσε με
  • 6. Το Δις Εξαμαρτείν
  • 7. Baby Bandito
  • 8. Yellowstone
  • 9. Ραέλ: Ο Προφήτης των Εξωγήινων
  • 10. Βερολίνο

Netflix Top10 σειρές

Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού

Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο.

Γκριζέλντα

Το “Γκριζέλντα” είναι ένα δράμα εμπνευσμένο από τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Γκριζέλντα Μπλάνκο, που έχτισε ένα από τα πιο ισχυρά καρτέλ στην ιστορία. Με φόντο τη δεκαετία του ’70 και του ’80 στο Μαϊάμι, η Μπλάνκο είναι ανυποψίαστα βάναυση και γοητευτική και αυτός ο θανατηφόρος συνδυασμός τη βοηθά να κουμαντάρει με μαεστρία τη δουλειά και την οικογένεια και να γίνει τελικά η ευρέως γνωστή “Νονά”.

House, M.D.

Ο Χιου Λόρι πρωταγωνιστεί ως Δρ. Γκρέγκορι Χάους, ένας δύστροπος ιατρός με απέχθεια για τους ασθενείς, αλλά ιδιοφυία στην αντιμετώπιση μυστηριωδών ασθενειών.

Σέρρες

Όταν ένας γκέι άντρας αναλαμβάνει τη φροντίδα του αποξενωμένου πατέρα του μετά τον θάνατο της μητέρας του, οι δυο τους αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο.

Σώσε Με

Όταν μια καλλιτέχνιδα γυρίζει στον τόπο της για το μνημόσυνο του πατέρα της, επιδίδεται στο κυνήγι της χαμένης αδερφής της και σε ένα ταξίδι στη μαύρη ιστορία της πόλης.

Το Δις Εξαμαρτείν

Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Baby Bandito

Η ζωή του Κέβιν παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ερωτεύεται τη Γένεσις, μια προνομιούχα νεαρή γυναίκα. Αποφασισμένος να τα ρισκάρει όλα για τον έρωτα, ο παθιασμένος σκέιτερ καταστρώνει ένα τολμηρό πλάνο: να κλέψει ένα λεπτομερές σχέδιο από μια επικίνδυνη ομάδα γκάνγκστερ γνωστών ως Χασάπηδες σε μια προσπάθεια να αποσπάσει εκατομμύρια δολάρια που θα τον κάνουν τον πιο καταζητούμενο δραπέτη στη χώρα. Καθώς παραβιάζουν όλους τους κανόνες και έρχονται αντιμέτωποι με μια έντονη καταδίωξη, η ιστορία αγάπης του Κέβιν και της Γένεσις συνυπάρχει με τον ακραίο κίνδυνο αφού κυνηγούν μια ζωή πέρα από τα συνηθισμένα, όπου το πάθος και το ρίσκο κορυφώνονται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Ρώμη. Εμπνευσμένο από τη ληστεία του αιώνα που συνέβη στη Χιλή το 2014.

Yellowstone

Ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ράντσου της Μοντάνα, Τζον Ντάτον, υπερασπίζεται τον τρόπο ζωής του ενώ έρχεται αντιμέτωπος με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Ραέλ: Ο Προφήτης των Εξωγήινων

Με συνεντεύξεις ακολούθων, επικριτών και του ίδιου του Ραέλ, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί πώς μια θρησκεία εμπνευσμένη από τα UFO (ΑΤΙΑ) μετατράπηκε σε μια αμφιλεγόμενη αίρεση.

Βερολίνο

Μόνο δύο πράγματα μπορούν με βεβαιότητα να κάνουν υπέροχη μια κακή μέρα: ο έρωτας και μια αμοιβή αξίας εκατομμυρίων. Έτσι περνά ο Βερολίνο τα χρυσά του χρόνια, μια περίοδο κατά την οποία δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την ασθένειά του και δεν βρίσκεται παγιδευμένος στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Τώρα αρχίζει να προετοιμάζει μία από τις πιο μοναδικές του ληστείες με στόχο να κάνει κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων να εξαφανιστούν ως διά μαγείας. Και για να το πετύχει, θα ζητήσει βοήθεια από μία από τις τρεις συμμορίες με τις οποίες έχει ξανακλέψει.

πηγή: FOXreport.gr

«Πού είναι όλοι;» – Ξετυλίγοντας το μυστήριο με το Παράδοξο του Φέρμι

Epic Games: Αυτά είναι τα 2 δωρεάν παιχνίδια που χαρίζει αυτήν την εβδομάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ