Netflix Top 10 (6/3): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή

Πολλές αλλαγές υπάρχουν στο Top 10 στο Netflix, με νέες σειρές να βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων συνδρομητών.

Στην κορυφή του Top 10 συνεχίζει να είναι η live-action μεταφορά της σειράς «Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου» (Avatar: The Last Airbender). Ωστόσο η κορυφαία τριάδα συμπληρώνεται από δύο νέες προσθήκες. Στην 2η θέση βρίσκεται η νέα γαλλική σειρά δράσης, «Ερινύες», ενώ στο No3 είναι η κωμική-δραματική σειρά μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας «Resident Alien»

Υψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων συνδρομητών του Netflix είναι το true crime ντοκιμαντέρ «Θαμμένη Αλήθεια: Η Ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι» και η νέα ισπανική αστυνομική σειρά «Entrevías: Σκληροί Δρόμοι».

Netflix Top 10: Οι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

  • 1. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
  • 2. Ερινύες
  • 3. Resident Alien
  • 4. Μία Ημέρα
  • 5. Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!
  • 6. Entrevías: Σκληροί Δρόμοι
  • 7. Θαμμένη Αλήθεια: Η Ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι
  • 8. Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης
  • 9. Σέρρες
  • 10. Γκριζέλντα

Netflix Top 10 σειρές (6/3/2024)

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Κάποτε, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά, με τον Άβαταρ, τον μάστερ όλων των τεσσάρων στοιχείων, να διατηρεί την ειρήνη μεταξύ τους. Τα πάντα άλλαξαν, όμως, μετά την επίθεση του Έθνους της Φωτιάς, που εξόντωσε τους Νομάδες του Αέρα και αποτέλεσε το πρώτο βήμα των δαμαστών της φωτιάς προς την κατάκτηση του κόσμου.

Ο κόσμος, ενώ περιμένει τη μετενσάρκωση του Άβαταρ, έχει χάσει την ελπίδα του. Σαν ένα φως στο σκοτάδι όμως, η ελπίδα γεννιέται όταν ο Άανγκ (Γκόρντον Κόρμιερ), ένας νεαρός Νομάς του Αέρα –και ο τελευταίος του είδους του– ξυπνά για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος Άβαταρ. Μαζί με τους νέους του φίλους, τον Σόκα (Ίαν Άουσλι) και την Κατάρα (Κιαουεντίο), αδέλφια και μέλη της Νότιας Φυλής του Νερού, ο Άανγκ ξεκινά ένα φανταστικό, καταιγιστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και να αντισταθεί στην τρομακτική επίθεση του Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι (Ντάνιελ Ντάε Κιμ). Με έναν ανελέητο πρίγκιπα στον θρόνο όμως, τον Ζούκο (Ντάλας Λιου), αποφασισμένο να τους πιάσει, η αποστολή δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστούν βοήθεια από πολλούς συμμάχους και γλαφυρούς χαρακτήρες που θα γνωρίσουν στην πορεία.

Το Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου είναι μια αναβίωση ζωντανής δράσης της βραβευμένης και αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon. Ο Άλμπερτ Κιμ (Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη, Nikita) εκτελεί χρέη showrunner, διευθυντή παραγωγής και σεναριογράφου. Ο Τζαμπάρ Ρεϊζάνι (Χαμένοι στο Διάστημα, Stranger Things) και ο Μάικλ Γκόι είναι διευθυντές παραγωγής και σκηνοθέτες μαζί με τους σκηνοθέτες Ρόζεαν Λιανγκ (επίσης διευθύντρια παραγωγής) και Τζετ Γουίλκινσον. Ο Νταν Λιν (Lego Ταινία, Αλαντίν) και η Λίντσεϊ Λιμπερατόρε (Walker) υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής για τη Rideback.

Ερινύες

Για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της, η Λινά, μια νεαρή γυναίκα που λαχταρά την απλότητα μιας κανονικής ζωής, πέφτει στα δίχτυα της Ερινύας, της ειρηνευτικής δύναμης στον υπόκοσμο του Παρισιού. Παρά την αποφασιστικότητά της να αντισταθεί στην αδυσώπητη έλξη του πεπρωμένου, σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεφύγει από τη μοίρα της.

Resident Alien

Ένας γιατρός σε μια μικρή πόλη κρύβει ότι είναι εξωγήινος — και την αποστολή του — ενώ αναζητά το χαμένο του διαστημόπλοιο και προσπαθεί να αφομοιωθεί με τους ανθρώπους.

Μία Ημέρα

Το Μία Ημέρα αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το Μία Ημέρα είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!

Βασισμένο στο νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις στον κόσμο, το Hot Wheels Let’s Race είναι μια σειρά υψηλών οκτανίων που πυροδοτεί και ξεκλειδώνει το πνεύμα διεκδίκησης σε κάθε οδηγό αγώνων! Η σειρά ακολουθεί τη νεότερη γενιά οδηγών αγώνων μέσα από συγκλονιστικούς αγώνες, ακραίους διαγωνισμούς ακροβατικών και συγκλονιστικές προκλήσεις.

Entrevías: Σκληροί Δρόμοι

Όταν η έφηβη εγγονή του πέφτει θύμα των εμπόρων ναρκωτικών που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας αγανακτισμένος βετεράνος πολέμου παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης – 6η σεζόν

Προσφέροντας άνευ προηγουμένου πρόσβαση, αυτή η νέα σεζόν θα οδηγήσει και πάλι τους οπαδούς στα παρασκήνια, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία των οδηγών και των ομάδων για τη μάχη του παγκόσμιου πρωταθλήματος 2023 Formula 1 της FIA. Η σειρά θα προσφέρει πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί και συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Τη διεύθυνση παραγωγής του Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμς Γκέι Ρις (Amy: Το Κορίτσι Πίσω από το Όνομα, Άιρτον Σένα) και ο Πολ Μάρτιν (Ντιέγκο Μαραντόνα) για την Box to Box Films.

Θαμμένη Αλήθεια: Η Ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι

Με νέες αποκαλύψεις και άνευ προηγουμένου πρόσβαση, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά την εξαφάνιση της 25χρονης Σίνα Μπόρα και τα συγκλονιστικά επακόλουθα.

Σέρρες

Όταν ένας γκέι άντρας αναλαμβάνει τη φροντίδα του αποξενωμένου πατέρα του μετά τον θάνατο της μητέρας του, οι δυο τους αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο.

Γκριζέλντα

Το “Γκριζέλντα” είναι ένα δράμα εμπνευσμένο από τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Γκριζέλντα Μπλάνκο, που έχτισε ένα από τα πιο ισχυρά καρτέλ στην ιστορία. Με φόντο τη δεκαετία του ’70 και του ’80 στο Μαϊάμι, η Μπλάνκο είναι ανυποψίαστα βάναυση και γοητευτική και αυτός ο θανατηφόρος συνδυασμός τη βοηθά να κουμαντάρει με μαεστρία τη δουλειά και την οικογένεια και να γίνει τελικά η ευρέως γνωστή “Νονά”.

πηγή: FOXreport.gr

Τελευταία ευκαιρία για τους χρήστες του Xbox – Τα 3 παιχνίδια που αποχωρούν από το Game Pass

Η Apple διόρθωσε δύο τεράστια κενά ασφαλείας στο iOS – Χάκερ τα χρησιμοποιούσαν για επιθέσεις σε iPhones

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ