Netflix Top 10 (25/4): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα – Ποια κατέκτησε την κορυφή

Το Netflix ανανεώνεται συνεχώς και διαθέτει εκατοντάδες ταινίες για να δείτε κάθε βράδυ προτού κοιμηθείτε. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, από κλασικές ταινίες έως ολοκαίνουριες κυκλοφορίες.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, το Netflix έχει εκεί για εσάς και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες σήμερα (25/4)

  1. Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver
  2. Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει κατασκήνωση
  3. Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα
  4. Η Λίστα του Κυρίου Μάλκολμ
  5. Χωριστά κι Αγαπημένοι
  6. Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire
  7. Bullet Train
  8. Δημιουργός Δακρύων
  9. Glass
  10. Θα σε δω στα όνειρά μου

Netflix Top 10 ταινίες 25/4/2024

Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον αμείλικτο Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.

Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει κατασκήνωση

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα

Όταν ο Ταντ σπάει κατά λάθος μια αρχαία σαρκοφάγο, ξυπνά ένα εκδικητικό πνεύμα και πρέπει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τους φίλους του για να σπάσει την κατάρα.

Η Λίστα του Κυρίου Μάλκολμ

Μια κοπέλα που απέρριψε ο πιο επιλεκτικός εργένης του Λονδίνου βάζει τη φίλη της να υποδυθεί την ιδανική του σύντροφο — μόνο και μόνο για να του ραγίσει την καρδιά.

Χωριστά κι Αγαπημένοι

Η Βαλεντίνα είναι μια νεαρή πιανίστρια που κάνει νέα αρχή. Ο γείτονάς της, Νταβίντ, είναι ένας εφευρέτης που μισεί τον θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους κάνει προξενιό.

Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire

Όταν οι σκληρές δυνάμεις του Μητρικού Κόσμου απειλούν ένα φιλήσυχο χωριό αγροτών σε μια μακρινή σελήνη, η μόνη ελπίδα για σωτηρία γίνεται μια μυστηριώδης αουτσάιντερ.

Bullet Train

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Δημιουργός Δακρύων

Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Glass

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

Θα σε δω στα όνειρά μου

Μετά τον θάνατο του αγαπημένου της σκύλου, μια εβδομηντάχρονη που ζει μόνη της αναζητά συντροφιά βγαίνοντας ραντεβού έπειτα από πολύ καιρό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ