Netflix: 7 εξαιρετικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Netflix είναι γεμάτο με πολλές καλές έως σπουδαίες σειρές και ταινίες, αλλά το να βρεις σπουδαίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας στην υπηρεσία – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – δεν είναι εύκολο.

Το κάναμε όμως εμείς για εσάς. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με εξαιρετικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix αυτή τη στιγμή.

Netflix: 7 εξαιρετικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας για να δείτε

  • Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης
  • Επιχείρηση Άνταμ
  • Μαύρος Καθρέφτης: Bandersnatch
  • Η Πλατφόρμα
  • Μην Κοιτάτε Πάνω
  • The End of Evangelion
  • Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών

Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης

Δύο Εξολοθρευτές ταξιδεύουν από το μέλλον για να βρουν τον νεαρό γιο της Σάρα Κόνορ, Τζον. Η μία μηχανή είναι ρυθμισμένη να τον σκοτώσει κι η άλλη να τον προστατεύσει.

Επιχείρηση Άνταμ

Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

Μαύρος Καθρέφτης: Bandersnatch

1984. Ένας νεαρός προγραμματιστής αρχίζει να αμφιβάλλει για την πραγματικότητα, καθώς δημιουργεί ένα βιντεοπαιχνίδι με βάση ένα σκοτεινό μυθιστόρημα φαντασίας.

Η Πλατφόρμα

Σε μια φυλακή, μια πλατφόρμα με φαγητό κατεβαίνει από όροφο σε όροφο. Οι επάνω τρώνε αρκετά, αφήνοντας τους κάτω πεινασμένους κι απελπισμένους. Η εξέγερση; Αναπόφευκτη.

Μην Κοιτάτε Πάνω

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά…

The End of Evangelion

Η Ζίλε διατάζει επίθεση στη Nerv, με στόχο την καταστροφή των Εύα προτού ο Γκέντο πάρει την Τρίτη Πρόσκρουση και την Ολοκλήρωση υπό τον έλεγχό του.

Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών

Η Αποκάλυψη των ρομπότ βάζει φρένο στο οδικό ταξίδι τους σε όλη τη χώρα. Είναι στο χέρι των Μίτσελ, της πιο παράξενης οικογένειας στον κόσμο, να σώσει την ανθρωπότητα.

Πηγή: FOXreport.gr

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες απάτες στο Facebook Marketplace – Τι πρέπει να προσέξετε 

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την Χιονάτη σε 13 δευτερόλεπτα;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ