«Έχασα 5 κιλά με την τεχνική “για τεμπέλες” – Έτρωγα έξω και δεν μέτρησα ποτέ θερμίδες» – Personal trainer αποκαλύπτει

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχασε 5 κιλά υιοθετώντας μια χαλαρή προσέγγιση, ιδανική για όσους βαριούνται ή δεν έχουν διάθεση να κάνουν δίαιτα, γνωστή ως “lazy girl”. Η Isabelle Morris λέει ότι συνεχίζει να βγαίνει για φαγητό, να πίνει ποτό, δεν μετράει ποτέ θερμίδες και παρόλα αυτά καταφέρνει να χάσει βάρος.

Το Νο1 λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν προσπαθούν να χάσουν βάρος, σύμφωνα με διαιτολόγους

Η δημοφιλής influencer του body positivity, γνωστή ως @fitness4lazygirls στο Instagram, δήλωσε στους πάνω 110.000 followers της: «Νιώθω ότι τα πράγματα μπαίνουν επιτέλους στη θέση τους. Δεν θα σας πω ψέματα, η απώλεια λίπους είναι δύσκολη – ειδικά ψυχικά. Πέρασα πολλές ημέρες με αρνητική εικόνα για το σώμα μου και δυσκολεύτηκα να νιώσω ότι δεν κάνω αρκετά γρήγορη πρόοδο. Όμως, κοιτάζοντας πίσω, βλέπω ότι χάνω περίπου 2 κιλά την εβδομάδα, που είναι ακριβώς αυτό που θέλω με μια βιώσιμη και ευχάριστη ρουτίνα. Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρόοδό μου και τελικά αρχίζω να νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται».

Η Isabelle μοιράστηκε δύο φωτογραφίες που λήφθηκαν με διαφορά 20 εβδομάδων για να δείξει την μεταμόρφωση του σώματός της, την οποία αποδίδει:

  • στην αύξηση των προπονήσεων της,
  • στην κατανάλωση περισσότερων φυτικών ινών και πρωτεΐνης και
  • στην κατανάλωση περισσότερου νερού.

Είπε ότι κάνει προπόνηση με βάρη 3 φορές την εβδομάδα, πίνει 4 λίτρα νερό κάθε μέρα και δεν αρνείται ποτέ κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αλλά η ρουτίνα της δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο κουραστική όσο άλλων θαμώνων του γυμναστηρίου, καθώς:

  • βγαίνει έξω κάθε Σαββατοκύριακο,
  • πίνει αλκοόλ όταν της αρέσει,
  • δεν περιορίζει τα γεύματά της και
  • φροντίζει να έχει ακόμη και ένα γλυκό καθημερινά – εξ ου και η ονομασία «τεχνική για τεμπέλες».

Οι άλλες κορυφαίες συμβουλές της περιλαμβάνουν να στοχεύει να κάνει μεταξύ 7.000 και 10.000 βήματα την ημέρα και να προσθέτει ασκήσεις cardio στο πρόγραμμά της.

5 κορυφαία μυστικά για την τεχνική αδυνατίσματος “Lazy Girl”

Η Isabelle, μια διαδικτυακή coach, personal trainer και διατροφολόγος, μοιράζεται τα 5 μεγαλύτερα μαθήματα που έχει αποκομίσει τα τελευταία 8 χρόνια από την μέθοδο διατροφής και άσκησης “lazy girl”.

Αυτά είναι:

  • Εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς στερήσεις
  • Τρόπος ζωής και σωματότυπος
  • Αυτοπεποίθηση πέρα από τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά
  • Ψυχική και σωματική υγεία
  • Συνεχής πρόοδος

Εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς στερήσεις

Απορρίψτε τη νοοτροπία του “όλα ή τίποτα”. Μπορείτε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να περιορίζετε τον εαυτό σας διατροφικά.

Τρόπος ζωής vs σωματότυπος

Η ζωή είναι πάντα πιο σημαντική από έναν στόχο σωματικής διάπλασης. Μην αρνείστε να βγείτε για φαγητό με τους φίλους σας γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να έχετε μια υγιή κοινωνική ζωή.

Αυτοπεποίθηση πέρα από τον αριθμό

Ο αριθμός στη ζυγαριά δεν τόσο σημαντικός, όσο η αυτοεκτίμηση. Η λιγότερο “τέλεια” εκδοχή σας δεν είναι πάντα η πιο γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Ψυχική και σωματική υγεία

Η ψυχική σας υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική σας υγεία. Εάν ακολουθείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής αλλά είστε συνεχώς αγχωμένοι για το σώμα σας και νιώθετε ενοχές για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν αξίζει τον κόπο.

Συνεχής πρόοδος

Η πρόοδος δεν είναι γραμμική. Θα υπάρχουν καλές μέρες, κακές μέρες και πολλές μέρες που θα νιώθετε ότι πάτε προς τα πίσω. Συνεχίστε. Η συνέπεια είναι το κλειδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ