Netflix: Το νέο “La Casa de Papel” κατακτά το Top10 στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Η καραντίνα λόγω του κορονοϊού συνεχίζεται και το Netflix αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για διασκέδαση μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς για όλους τους συνδρομητές, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και προσφέρει νέες, συναρπαστικές σειρές και ταινίες.

Το ανανεωμένο Top10 του Netflix τα έχει όλα. Η νέα σειρά από τους δημιουργούς του “La Casa de Papel”“, Άλεξ Πίνα και Έστερ Μαρτίνεθ Λοβάτο, κυκλοφόρησε και μέσα σε λίγες καθήλωσε το ελληνικό κοινό, κατακτώντας εύκολα την κορυφή του Top10 στην Ελλάδα.

Σταθερές αξίες όπως το “The One”, το “Τζίνι και Τζόρτζια”, το “Bold Type” και το “Πίσω από τα Μάτια της”, παραμένουν στο Top10, στο οποίο επανήλθε, και μάλιστα ανέβηκε στη 2η θέση, το “Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης” με την τρίτη του σεζόν.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Το Χαμένο Βασίλειο των Πειρατών

Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, οι πραγματικοί πειρατές της Καραϊβικής λεηλατούν βίαια τα πλούτη του κόσμου και χτίζουν μια εκπληκτικά ισόνομη δημοκρατία.

9. The Bold TypeΣε ένα γυναικείο περιοδικό στη Νέα Υόρκη, τρεις millennial διαχειρίζονται καριέρα, έρωτα, φιλία και ζωή στη μεγάλη πόλη, ενώ προσπαθούν να βρουν τη φωνή τους.

8. Ο Δάσκαλος του Γιν Γιανγκ

Με αφορμή μια διαμάχη βασιλείων, ο δάσκαλος του Γιν Γιανγκ, Τσινγκμίνγκ, ενώνει δυνάμεις με τον Γιουάν Μπόγια ενάντια σε μια δαιμονική απειλή ενώ καραδοκεί μια συνωμοσία.

7. Η Μέρα του Ναι

Δύο γονείς αποφασίζουν επιτέλους να πουν “ναι” στις πιο τρελές απαιτήσεις των παιδιών τους –μέχρι ένα όριο βέβαια– και ζουν μια μέρα με αχαλίνωτη πλάκα και περιπέτειες. 6. Πίσω από τα Μάτια της

Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

5. Τζίνι και Τζόρτζια

Η ανέμελη Τζόρτζια και τα δύο της παιδιά, η Τζίνι κι ο Όστιν, μετακομίζουν βόρεια για να κάνουν μια νέα αρχή αλλά ανακαλύπτουν ότι το “ταξίδι” τους έχει πολλές λακκούβες.

4. Μοιραίες Ψευδαισθήσεις

Όταν μια συγγραφέας μπεστ σέλερ που βρίσκεται σε δημιουργικό αδιέξοδο προσλαμβάνει μια νταντά για τα παιδιά της, τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνουν.

3. The One

Ο έρωτας -και τα ψέματα- δεν έχουν σταματημό, όταν μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και φτιάχνει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.

2. Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης – 3η σεζόν

Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

1. Sky Rojo

Ένα φονικό γεγονός σε έναν οίκο ανοχής οδηγεί τρεις γυναίκες, που τις στοιχειώνει το παρελθόν, σε ένα τρελό κυνηγητό, μακριά από τον νταβατζή τους και τους μπράβους του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ