Netflix: Νέες προσθήκες στο Netflix αυτό το Σαββατοκύριακο – Τι δεν πρέπει να χάσετε – ΒΙΝΤΕΟ

To Netflix συνεχίζει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της, έτσι ώστε οι συνδρομητές της να να έχουν πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό να παρακολουθήσουν. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έχει εξελιχθεί στην καλύτερη λύση για το lockdown.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πρωτότυπο περιεχόμενου του Netflix έρχονται δύο νέες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν τους συνδρομητές και ένα ντοκιμαντέρ για το πρόσφατο σκάνδαλο με τις παράτυπες εισαγωγές παιδιών διάσημων σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Country Comfort

Με την καριέρα της να πιάνει πάτο, η ζωή μιας επίδοξης τραγουδίστριας της κάντρι αλλάζει ριζικά όταν αναλαμβάνει χρέη νταντάς για τα πέντε παιδιά ενός γοητευτικού χήρου.

Sky Rojo

Νέα σειρά από τους δημιουργούς του “La Casa de Papel”“, Άλεξ Πίνα και Έστερ Μαρτίνεθ Λοβάτο. Ένα φονικό γεγονός σε έναν οίκο ανοχής οδηγεί τρεις γυναίκες, που τις στοιχειώνει το παρελθόν, σε ένα τρελό κυνηγητό, μακριά από τον νταβατζή τους και τους μπράβους του.

Operation Varsity Blues: Το Σκάνδαλο των Κολεγίων

Το ντοκιμαντέρ ερευνά με αναπαραστάσεις τον εγκέφαλο πίσω από την απάτη με την παράτυπη εισαγωγή παιδιών πλουσίων και διασήμων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ