Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά που κατέκτησε την κορυφή του Top10 στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κορονοϊός, η πανδημία και το lockdown συνεχίζονται σε όλον τον κόσμο, με ακόμη ένα σαββατοκύριακο να είναι προ των πυλών. Ώρα λοιπόν να φορέσουμε κάτι άνετο, να ξαπλώσουμε στους καναπέδες και τα κρεβάτια μας και να απολαύσουν νέες ταινίες και σειρές στο Netflix.

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της, έτσι ώστε οι συνδρομητές της να μην βαριούνται και να έχουν πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό να παρακολουθήσουν.

Το ανανεωμένο Top10 του Netflix τα έχει όλα. Η νέα πρωτότυπη σειρά επιστημονικής φαντασίας “The One” έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό και μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της κατέκτησε την κορυφή του Top10. Στη 2η θέση, βρίσκεται η σειρά “Το Χαμένο Βασίλειο των Πειρατών”, η οποία ακολουθεί τις περιπέτειες των πραγματικών πειρατών της Καραϊβικής και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα περιστατικά, διαχωρίζοντας τον θρύλο από την αλήθεια.

Σταθερές αξίες όπως το “Snowpiercer”, το “Τζίνι και Τζόρτζια”, το “Blacklist”, το “Bold Type”, παραμένουν στο Top10, στο οποίο επανήλθε και η “Πέππα το Γουρουνάκι”.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Πέππα το Γουρουνάκι

Ακολουθήστε τη θαρραλέα γουρουνίτσα Πέππα με την οικογένεια και τους φίλους της σε καθημερινές περιπέτειες που αποδεικνύουν ότι η γνώση και το γέλιο βρίσκονται παντού.

9. Χάρτινες Ζωές

Στην Κωνσταντινούπολη, ο εργάτης σε αποθήκη αποβλήτων Μεχμέτ παίρνει ένα αγόρι υπό την προστασία του. Σύντομα, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τα δικά του παιδικά τραύματα.

8. The Bold TypeΣε ένα γυναικείο περιοδικό στη Νέα Υόρκη, τρεις millennial διαχειρίζονται καριέρα, έρωτα, φιλία και ζωή στη μεγάλη πόλη, ενώ προσπαθούν να βρουν τη φωνή τους.

7. Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

6. Πίσω από τα Μάτια της

Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

5. Η Μέρα του Ναι

Δύο γονείς αποφασίζουν επιτέλους να πουν “ναι” στις πιο τρελές απαιτήσεις των παιδιών τους –μέχρι ένα όριο βέβαια– και ζουν μια μέρα με αχαλίνωτη πλάκα και περιπέτειες. 4. Snowpiercer

Η Γη έχει παγώσει. Οι επιζώντες ζουν σ’ ένα τεράστιο τρένο και κάνουν τον γύρο του πλανήτη, προσπαθώντας να συνυπάρξουν εν μέσω μιας εύθραυστης ισορροπίας.

3. Τζίνι και ΤζόρτζιαΗ ανέμελη Τζόρτζια και τα δύο της παιδιά, η Τζίνι κι ο Όστιν, μετακομίζουν βόρεια για να κάνουν μια νέα αρχή αλλά ανακαλύπτουν ότι το “ταξίδι” τους έχει πολλές λακκούβες.

2. Το Χαμένο Βασίλειο των Πειρατών

Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, οι πραγματικοί πειρατές της Καραϊβικής λεηλατούν βίαια τα πλούτη του κόσμου και χτίζουν μια εκπληκτικά ισόνομη δημοκρατία.

1. The One

Ο έρωτας -και τα ψέματα- δεν έχουν σταματημό, όταν μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και φτιάχνει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ