Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – 9 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Δευτέρα, 25η Μαρτίου, σήμερα και ξεκινάει μία νέα εβδομάδα, κατά την οποία θα προστεθεί στο Netflix νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Είναι μια εβδομάδα που έρχονται πολλές νέες σειρές και ταινίες, οπότε αξίζεις να προσθέσεις όσες σου αρέσουν στη λίστα σου.

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – 8 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

  • Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι (Νέα σεζόν 25 Μαρτίου)
  • Διαθήκη: Η Ιστορία του Μωυσή (27 Μαρτίου)
  • Χωρίς Πίεση (27 Μαρτίου)
  • Αναπαύσου Εν Ειρήνη (27 Μαρτίου)
  • Is It Cake? (29 Μαρτίου)
  • Η Καρδιά του Κυνηγού (29 Μαρτίου)
  • Το Όμορφο Παιχνίδι (29 Μαρτίου)
  • Το Μεροκάματο του Τρόμου (29 Μαρτίου)
  • Glass (30 Μαρτίου)

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι (Νέα σεζόν 25 Μαρτίου)

Γλυκά γατάκια, ιδιαίτερες κατασκευές και πολύχρωμη μαγεία! Ακολουθήστε τη φίλη των γατών Γκάμπι και τον βοηθό της Πάντι Πατούσια ενώ ζουν περιπέτειες κινουμένων σχεδίων.

Διαθήκη: Η Ιστορία του Μωυσή (27 Μαρτίου)

Αυτή η διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ εξιστορεί την απίστευτη ζωή του Μωυσή ως πρίγκιπα, προφήτη και πολλά άλλα, με πληροφορίες από θεολόγους και ιστορικούς.

Χωρίς Πίεση (27 Μαρτίου)

Αφού την παρασύρουν να παρατήσει τα πάντα για να σώσει τη φάρμα της γιαγιάς της, η πρωτευουσιάνα σεφ Ολίβια ερωτεύεται έναν όμορφο αγρότη που κρύβει ένα μυστικό.

Αναπαύσου Εν Ειρήνη (27 Μαρτίου)

Τα οικονομικά και η υγεία του Σέρχιο όλο και χειροτερεύουν. Ίσως όμως η μοίρα τού επιτρέψει να προστατεύσει την οικογένειά του. Το κόστος; Η απουσία του για πάντα.

Is It Cake? (29 Μαρτίου)

Καλλιτέχνες ζαχαροπλάστες δημιουργούν λαχταριστά αντίγραφα τσαντών, ραπτομηχανών κ. ά. σ’ αυτόν τον ανατρεπτικό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής από ένα δημοφιλές meme.

Η Καρδιά του Κυνηγού (29 Μαρτίου)

Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

Το Όμορφο Παιχνίδι (29 Μαρτίου)

Καθώς μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πάει στη Ρώμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ο ικανός νέος παίκτης της πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

Το Μεροκάματο του Τρόμου (29 Μαρτίου)

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

Glass (30 Μαρτίου)

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

Πηγή: FOXreport.gr

Διαγράψτε το κακόβουλο κείμενο που κλέβει τα δεδομένα σας σε δευτερόλεπτα – Τα 3 γράμματα που προδίδουν την απάτη

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 4 διαφορές στις εικόνες με το ψάρι σε 15 δευτερόλεπτα;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ