Netflix: H «Wednesday» επιστρέφει – Ανακοινώθηκε επίσημα η 2η σεζόν της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις φήμες για μετακίνηση της σειράς «Wednesday» σε άλλη streaming πλατφόρμα, το Netflix ξεκαθάρισε το τοπίο μία και καλή.

Το «Maestro» έκανε την αρχή – Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά που θέλει το Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα πως η επιτυχημένη σειρά του Τιμ Μπάρτον θα επιστρέψει με 2η σεζόν. Η ανακοίνωση έγινε με πρωτότυπο τρόπο, καθώς σε βίντεο με πλάνα από την σειρά, ακούγεται η Jenna Ortega που ενσαρκώνει την Wednesday να περιγράφει, παραφράζοντας μία ατάκα της, όσα πέρασε από την ημέρα κυκλοφορίας της 1ης σεζόν.

«Τις τελευταίες εβδομάδες με κυνήγησαν, με στοίχειωσαν και με μιμήθηκαν εκατομμύρια φορές στα social media. Ήταν το απόλυτο ξεκάθαρο βασανιστήριο. Ευχαριστώ», ακούγεται να λέει η Jenna Ortega στο βίντεο της ανακοίνωσης, το οποίο είναι “ντυμένο” με τους ήχους του τραγουδιού «Bloody Mary» της Lady Gaga, το οποίο χρησιμοποιούσαν σε όλα τους τα βίντεο οι TikTokers που μιμήθηκαν του αλλόκοτου χορού της «Wednesday».

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν τον Ιανουάριο

Επίσης στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τους θαυμαστές της κόρης της Οικογένειας Άνταμς. «Το παγκόσμιο φαινόμενο θα επιστρέψει», αναφέρει το Netflix.

Επέστρεψε στη Γαλλία το «Ερπετό» – Ελεύθερος ο σίριαλ κίλερ που έγινε σειρά στο Netflix

Wednesday: Η σύνοψη της 1ης σεζόν

Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.

Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγκα (Γουένσντεϊ Άνταμς), Γκουέντολιν Κρίστι (διευθύντρια Λαρίσα Γουίμς), Τζέιμι Μακσέιν (σερίφης Γκάλπιν), Πέρσι Χάινς Γουάιτ (Ζέιβιερ Θορπ), Χάντερ Ντούχαν (Τάιλερ Γκάλπιν), Έμα Μάιερς (Ίνιντ Σινκλέρ), Τζόι Σάντεϊ (Μπιάνκα Μπάρκλεϊ), Ναόμι Τζ. Ογκάουα (Γιόκο Τανάκα), Μούσα Μοστάφα (Γιουτζίν Ότιντζερ), Τζόρτζι Φάρμερ (Έιτζαξ Πετροπόλους), Ρίκι Λίντομ (δρ Βάλερι Κίνμποτ). Με την Κριστίνα Ρίτσι (κυρία Θόρνχιλ).

Παίζουν επίσης: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Μορτίσια Άνταμς), Λουίς Γκουζμάν (Γκόμεζ Άνταμς) και Άιζακ Ορντόνες (Πάγκσλεϊ Άνταμς)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ