Netflix: Ανανεωμένο το Τop10 στην Ελλάδα – Ποια σειρά κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρως ανανεωμένο είναι το Top10 του ελληνικού Netflix. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο να δούμε..

Την κορυφή κατέκτησε η σειρά “Λούσιφερ”, με τα νέα επεισόδια της 5ης σεζόν/ Στη 2η θέση βρίσκεται η σειρά “StartUp”, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η σειρά φαντασίας “Ράγκαροκ”. Έκπληξη στην 4η θέση που βρίσκονται τα “Φιλαράκια“. Φαίνεται πως μετά το “Renion” αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να δουν ξανά τη θρυλική σειρά.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. The 100

Έναν αιώνα μετά την πυρηνική καταστροφή της Γης, 100 κάτοικοι ενός διαστημικού σταθμού φτάνουν στον πλανήτη για να δουν εάν μπορεί να κατοικηθεί.

9. Black Space

Ένας αμφιλεγόμενος ντετέκτιβ με ανορθόδοξες πρακτικές είναι επικεφαλής μιας έρευνας για μια σφαγή που διέπραξαν δολοφόνοι με μάσκες μονόκερου σε ένα ισραηλινό λύκειο

8. The Vow – Έρωτας από την Αρχή

Όταν μια νιόπαντρη γυναίκα ξυπνάει με αμνησία μετά από ένα τροχαίο, ο αφοσιωμένος σύζυγός της καλείται να τη βοηθήσει να αναρρώσει και να κερδίσει ξανά την αγάπη της.

7. Sweet Tooth

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

6. Xtremo – 4 Ιουνίου 2021

Σε αυτό το γρήγορο θρίλερ δράσης, ένας πρώην εκτελεστής, μαζί με την αδελφή του και έναν προβληματικό έφηβο, παίρνουν εκδίκηση από τον ετεροθαλή αδελφό του.

5. Ποιος Σκότωσε τη Σάρα

Για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.

4. Τα Φιλαράκια

Η επιτυχημένη σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες έξι 20άρηδων φίλων, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, τη ζωή και τον έρωτα στο Μανχάταν του ’90.

3. Ράγκναροκ

Το μυθικό χάος παραμονεύει ενώ ο Μάγκνε αγωνίζεται κατά των γιγάντιων εχθρών του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις ανεξέλεγκτες θεϊκές δυνάμεις του αδελφού του.

2. Start Up

Μια απόπειρα ξεπλύματος κλεμμένων χρημάτων χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα με εμπλεκόμενους επιχειρηματίες, έναν διεφθαρμένο πράκτορα του FBI και μια συμμορία του Μαϊάμι.

1. Λούσιφερ

Ο Λούσιφερ κάνει μια θυελλώδη επιστροφή στον τόπο των ζωντανών, ελπίζοντας να διορθώσει τα πράγματα με την Κλόι. Οι δουλειές του διαβόλου δεν τελειώνουν ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ