Netflix: 5 ταινίες και σειρές για να δείτε το Σαββατοκύριακο

Το πολυαναμενόμενο διήμερο της εβδομάδας έφτασε και ο καναπές σάς καλεί. Το Netflix έχει ανοίξει αυτόματα στην τηλεόραση και η ξεκούραση και η ψυχαγωγία είναι μόνο λίγα κλικ μακριά.

Για να μην σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο του Σαββατοκύριακου προσπαθώντας να κάνετε αυτή την επιλογή ανάμεσα στις δεκάδες ταινίες και σειρές της δημοφιλούς πλατφόρμας, συγκεντρώσαμε για εσάς 5 «διαμάντια» του Νetflix ικανά να ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

5 ταινίες και σειρές για να δείτε το Σαββατοκύριακο

  • House M.D.
  • Σύντροφος, στόκερ, δολοφόνος
  • Σώσε με
  • Ταραχή
  • Yellowstone

House M.D.

Ο Χιου Λόρι πρωταγωνιστεί ως Δρ. Γκρέγκορι Χάους, ένας δύστροπος ιατρός με απέχθεια για τους ασθενείς, αλλά ιδιοφυία στην αντιμετώπιση μυστηριωδών ασθενειών.

Σύντροφος, στόκερ, δολοφόνος

Σ’ αυτό το γεμάτο ανατροπές ντοκιμαντέρ, ένας μηχανικός δοκιμάζει για πρώτη φορά το διαδικτυακό ραντεβού και γνωρίζει μια γυναίκα που φτάνει την ερωτική εμμονή στα άκρα.

Σώσε με

Όταν μια καλλιτέχνιδα γυρίζει στον τόπο της για το μνημόσυνο του πατέρα της, επιδίδεται στο κυνήγι της χαμένης αδερφής της και σε ένα ταξίδι στη μαύρη ιστορία της πόλης.

Tαραχή

Ένας επιχειρηματίας της τεχνολογίας ξυπνά έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό σε ένα ερημωμένο νοσοκομείο όπου βιώνει τρομακτικά οράματα.

Υellowstone

Ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ράντσου της Μοντάνα, Τζον Ντάτον, υπερασπίζεται τον τρόπο ζωής του ενώ έρχεται αντιμέτωπος με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή για όσους έχουν iPhone: Εφαρμογή – «κλώνος» κλέβει κωδικούς – Διαγράψτε την αμέσως από το κινητό σας

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με το πάντα σε 22 δευτερόλεπτα;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ