Νέα κόντρα με παίκτη του Survivor στην εκπομπή της Μαλέσκου: “Μας βγήκαν εύθικτοι”

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου να υποδέχεται τον Νίκο Μπάρτζη, μετά την κόντρα που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε ότι “γενικά από την αρχή του παιχνιδιού όταν ψήφισα την Χριστίνα είχα κάποιες αξίες. Βέβαια ο κύριος Βασίλης είπε ότι το είχα κάνει επίτηδες”, αναφερόμενος στον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο. Ο δημοσιογράφος βγήκε σε παράθυρο με τον παίκτη να τον καλησπερίζει και να του λέει “σας έβαλα στην κουβέντα γιατί είπατε ότι είχα κάνει κάποια πράγματα επίτηδες”.

“Δεν έχω πει αυτό, αλλά δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτό το γαϊτανάκι στο να απαντάμε σε αυτά που πιστεύεις ότι είπαμε για σένα” απάντησε ο δημοσιογράφος.

“Όπως με έκρινες, μπορώ να κρίνω και εγώ εσένα σαν τηλεθεατής. Έχω δει τι έχεις πει! Το έχω εδώ» τόνισε ο παίκτης του Survivor.

“Είπα ότι θα σας φαινόταν περίεργο σε αυτό κλίμα, που βλέπαμε σε εκείνο το επεισόδιο, κάποιος να πει ότι το έκανε επίτηδες;. Αυτό είχα πει” σημείωσε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

“Είσαι σίγουρος ότι είπες αυτό;” ανταπάντησε ο Νίκος Μπάρτζης ενώ ο δημοσιογράφος είπε ότι “Ναι, κατά βάση. Δεν έχω δει το βίντεο αλλά…”. Τότε ο παίκτης τον διακόπτει και αρχίζει να ψάχνει στο κινητό του το επίμαχο απόσπασμα. Η παρουσιάστρια παρενέβη λέγοντας ότι είναι σημαντικό όταν υπάρχει διαφωνία να γίνεται διάλογος. “Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου. Εκείνοι ως παίκτες ριάλιτι υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν απλόχερα τη ζωή τους, κάθε δευτερόλεπτο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όσο βρίσκονται εκεί. Εγώ κλήθηκα από τον ΣΚΑΙ, να σχολιάσω ένα προϊόν…” έλεγε ο δημοσιογράφος, όταν ο Νίκος Μπάρτζης εντόπισε το απόσπασμα και έβαλε το κινητό πάνω στο μικρόφωνο ώστε να ακουστούν όσα ειπώθηκαν.

“Να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα. Επειδή μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ, ας λάβεις και την απάντηση μου. Μου κάνει περίεργο το ότι έχετε παραχωρήσει κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεων σας σε μια εταιρεία παραγωγής και ένα κανάλι με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000 ευρώ και σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει εκπομπή, σε αυτό το κανάλι, που σχολιάζει αυτά που βλέπουμε» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Μπάρτζης ανταπάντησε ότι “δεν μου φαίνεται περίεργο, το δέχομαι ότι σχολιάζεις αλλά έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα στο παιχνίδι. Κρίνεις λάθος”.

“Δεν βλέπω να έχεις τα ηχητικά και από τα επεισόδια που σε στήριξα” είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος με τον παίκτη του Survivor να λέει με νόημα ότι έχει πολλά.

“Εδώ δεν είναι δικαστήριο” σχολίασε η παρουσιάστρια.

“Για να μπω και εγώ στη συζήτηση όχι ως παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος αντιλαμβάνομαι ότι έχω έναν άνθρωπο απέναντί μου που γνώρισα τηλεοπτικά και έχω σχηματίσει μια άποχη. Κάποιος μπορεί να διαφωνεί το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη αρκετές φορές και έχω πει την άποψή μου ως Ιωάννα. Ως Ιωάννα και σαν εκπομπή, αν και έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις και ακραίες και έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, δεν είμαστε δικαστήριο και δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που μεταστράφηκε το σχολιάζουμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες” πρόσθεσε.

“Εύχομαι αυτό που λες και συ, ότι ο κόσμος βλέπει ποιος είναι αληθινός και ποιος όχι, πραγματικά να το συνεχίσεις έτσι και φωνές διάφορες να μην σε αποπροσανατολίζουν σε αυτό που πραγματικά θέλεις και αξίζεις. Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Εύχομαι να μην φεύγεις με δυσαρέσκεια ή με αρνητικό πρόσημο και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο με υγεία” κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ