Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς στην εκπομπή της

Για το επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της όταν ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το πλατό, χωρίς να περιμένει να πέσουν διαφημίσεις ή το επόμενο θέμα, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνάντησε την παρουσιάστρια, που απάντησε για όσα συνέβησαν με τον πρώην παίκτη του Survivor, ενώ αποκάλυψε πως η σεζόν για την εκπομπή ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου. Η δημοσιογράφος ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου τι έχει συμβεί με τον Τζέιμς και εκείνη απάντησε: “Καλέ δεν ξέρω. Εσείς να μου πείτε τι έγινε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα δεν είναι σημαντικά, εννοώ άξια λόγου, γιατί δεν συνέβη και κάτι απ’ ότι γνωρίζω”.

Όσο για το αν μίλησαν μετά την εκπομπή, ανέφερε: “Δεν μιλήσαμε καθόλου με τον άνθρωπο, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό. Εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Αλλά κι έτσι να έγινε, εντάξει…όλα μέσα στη ζωή είναι”.

Όταν η δημοσιογράφος της είπε πως ο Τζέιμς δήλωσε πώς πήγε καλεσμένος στο Love It μόνο και μόνο λόγω του συμβολαίου του, σχολίασε: “Μπορεί να συνέβαινε κι αυτό. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε κάποιους και είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση όμως το να τηρείς το συμβόλαιό σου σε τιμά. Και το ότι παρευρέθηκε στην εκπομπή, ακόμη κι αν ισχύει αυτό”.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ