My Style Rocks: Φόρεσε κολιέ με τάματα και έκανε έξαλλη την Ηλιάνα – «Με προσβάλει»

Σε ένα άκρως εκρηκτικό επεισόδιο εξελίχθηκε το σημερινό My Style Rocks. Αιτία τα τάματα και ο τρόπος που τα παρουσίασε η Ειρήνη.

Συγκεκριμένα η παίκτρια με το goth στυλ εμφανίστηκε σήμερα με ένα πλήρως μαύρο λουκ και φορώντας ένα μεγάλο κόσμημα αποτελούμενο από αλυσίδες και τάματα.
Είναι το αξεσουάρ μου για σήμερα, το statement μου, δεν σημαίνει κάτι, απλώς μου αρέσει το φοράω και βγαίνω” δήλωσε η Ειρήνη αναφερόμενη στην επιλογή των ταμάτων.

Αυτή η εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου σε πολλές από τις συμπαίκτριες της, με τις Ευτυχία και Emillia, να τοποθετούνται σε έντονο ύφος. Μάλιστα η Emillia έβαλε τα κλάματα, ούσα φορτισμένη, λίγο αργότερα.

Από την άλλη η Όλγα, φάνηκε να προσπαθεί να υποστηρίξει την συμπαίκτριά της. “Γιατί προσβάλλει ο τρόπος που το έχε φορέσει;” αναρωτήθηκε η παίκτρια.

Την κατάσταση προσπάθησε να αποκλιμακώσει η Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας: “Το θρησκευτικό συναίσθημα και η συνείδηση του κάθε ανθρώπου, επίσης είναι κάτι που είναι απολύτως προσωπικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η χρήση, νομίζω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά του“.

Η κατάσταση όμως βγήκε εκτός ελέγχου, όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Με τις Ειρήνη και Ηλιάνα, να έχουν έναν άκρως έντονο διάλογο.

“Λοιπόν όταν κάναμε Bollywood σας δώσαμε κάποια στοιχεία για μία θρησκεία. Ότι όταν δεν γνωρίζουμε τι φοράμε, για ποιον λόγο και δεν το σεβόμαστε δεν είναι καθόλου σωστό. Ο χριστιανισμός λοιπόν είναι και αυτός μία θρησκεία και άνθρωποι που ασπάζονται τον χριστιανισμό σαν εμένα ας πούμε, θα ήθελα να ξέρω τι είναι, τι σημαίνει και για ποιον λόγο το έχεις βάλει στην εικόνα σου. Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω τάματα που αφορούν σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων. Θέλω να μου το εξηγήσεις, γιατί όταν έρχεσαι και μου λες εγώ είδα αυτό το κόσμημα, μου άρεσε και το πέταξα επάνω μου, με προσβάλει” εξήγησε η κριτής, φανερά ενοχλημένη, βάζοντας 1.

Η ένταση αυξήθηκε όταν η Ειρήνη μίλησε στον ενικό στην Ηλιάνα. Η παίκτρια μάλιστα λίγο αργότερα τόνισε πως “ήταν ανάγκη μάλλον να υπάρξει αυτή η έκρηξη για κάποιον λόγο”, με την Ηλιάνα να την χαρακτηρίζει ως αγενή.

Οι τόνοι παρέμειναν υψηλοί μέχρι να τελειώσει η κριτική προς εκείνη και να κάτσει, παρ’ ότι οι Δημήτρης Σκουλός και Στέλιος Κουδουνάρης προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, εξηγώντας στην παίκτρια τα λάθη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ