Μοναδική εμπειρία ζωής στο βιολογικό κτήμα “Eumelia”

Μοναδική εμπειρία ζωής στο βιολογικό κτήμα “Eumelia”

Δύο μεγάλοι νικητές θα επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μαγευτικούς προορισμούς και αυτή την εβδομάδα.

 

ΣΤΕΙΛΕ ΕΝ ΣΤΟ 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

 

 

To enikos.gr σε στέλνει για ένα τριήμερο στο

 

για μία μοναδική εμπειρία ζωής στη φύση.

 

 

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην καρδιά του βιολογικού κτήματος, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα, αγρούς με βότανα, κήπους με λαχανικά και φρούτα. Το αγρόκτημα βρίσκεται περίπου 2 χλμ. από το χωριό Γούβες, σε μια παραδοσιακή αγροτική περιοχή, περιτριγυρισμένη από τα βουνά Ταΰγετος και Πάρνωνας και περίπου 13 χλμ. από τον όμορφο Λακωνικό κόλπο που σχηματίζει μια γραφική προκυμαία.

 

Οι εγκαταστάσεις  είναι σχεδιασμένες με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά δόμησης, οικολογική τεχνολογία καθώς επίσης δίνουμε μεγάλη έμφαση στο θέμα της ανακύκλωσης.

 

Η «Ευμέλεια» είναι ένα υπέροχος και γαλήνιος χώρος, ένα καταφύγιο με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Όμορφες διαδρομές για περίπατο γύρω από το κτήμα, μέσα στη γεμάτη ζωή φύση, ποδηλασία βουνού σε διαφορετικά μονοπάτια. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του αγροκτήματος μαζί μας, στο μάζεμα των ελιών, των σταφυλιών, των βοτάνων, των φρούτων και των λαχανικών ή μπορείτε να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε τη φιλοξενία μας.

 

Διαβάστε Περισσότερα : www.eumelia.com/gr

 

 

Μήπως προτιμάς ρομαντικό τριήμερο στο Κτήμα «Καραγεώργου» στη Μάνη;

 

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991:  1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | ΑSA

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ