Μετά τη Φωτιά: Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 – Δείτε sneak preview από το πρώτο επεισόδιο

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 21:00 για να μας διηγηθεί τις ιστορίες τριών γυναικών, της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής, οι οποίες μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία;

Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Ειρήνη είναι μια νεαρή δικηγόρος που μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Βενιέρη, οργανώνουν και στήνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης που ετοιμάζεται σε μερικές μέρες να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να φύγει μόνιμα απ’ την Αθήνα. Η Ιωάννα, η ξαδέρφη της Ειρήνης, αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Άρη, χρησιμοποιεί την εκδήλωση σαν κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει μαζί με την κόρη της. Μια φωτιά, όμως, στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθεί μοιραία για τις τρεις αυτές γυναίκες, καθώς θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…

Δείτε δύο συγκλονιστικά sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ