Μετά τη φωτιά: Οδυσσέας και Ειρήνη έρχονται πιο… κοντά – Τι θα δούμε απόψε

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Η Ιωάννα και η Ειρήνη προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καινούργια τους ζωή, ενώ ο Άρης τους βάζει συνέχεια εμπόδια.

Ο Κώστας προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες. Ταυτόχρονα, η Ανθή αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητά της στον Τάσο, παρά τις αντιρρήσεις της Φαίδρας. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να ξεφύγει από την παγίδα που του έστησε ο Άρης.

Δείτε Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Ο Τάσος μαχαιρώνει τον Αλέξανδρο

Οδυσσέας και Ειρήνη έρχονται πιο… κοντά

Δείτε το trailer

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ