Μετά τη Φωτιά: Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει την Ιωάννα και ο Νίκος τρέχει να τη βρει

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Μέχρι πού θα φτάσουν ο Οδυσσέας και ο Νίκος για να βοηθήσουν την Ιωάννα; Τι συνειδητοποιεί η Ειρήνη για τον Άρη και πώς εκείνος αποφασίζει να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη γυναίκα και την κόρη του; Η Ανθή βρίσκεται σε απόγνωση την ίδια στιγμή που ο Τάσος κλαίει πάνω από τον τάφο της.

Τι θα δούμε απόψε

Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην Αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους. Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα κινδυνεύει και μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη…. Η Φαίδρα κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και προσπαθεί να την πείσει να τη βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα.

Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή. Η Ιωάννα κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας… Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα…

Δείτε Sneak preview από το νέο επεισόδιο

Ο Άρης «πέφτει» πάλι πάνω στον Οδυσσέα

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τον εμπρησμό

Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει την Ιωάννα και ο Νίκος τρέχει να τη βρει

Δείτε το trailer

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ