Μετά τη Φωτιά: Η Ιωάννα καταθέτει αίτηση διαζυγίου – Η Ανθή καταρρέει

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Η Ιωάννα καταθέτει αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Άρη, ο οποίος εξοργίζεται.

Ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν και επισκέπτεται τον Οδυσσέα. Ο Τάσος θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας. Ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και την μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.

Δείτε Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Η Ιωάννα δεν είναι πλέον μόνη της!

Η Ανθή καταρρέει

Δείτε το trailer

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ