Με άρωμα Ράδιο Αρβύλα η μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Με άρωμα Ράδιο Αρβύλα, θα διεξαχθεί η βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων στον ΑΝΤ1.

Η μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, με δύο σατιρικές παρεμβάσεις, η πρώτη αμέσως μετά τα exit polls και η δεύτερη αμέσως μετά τα τελικά αποτελέσματα, οι Ράδιο Αρβύλα θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό-σατιρικό αποτύπωμα στη βραδιά των εκλογών.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στέκεται ο ΑΝΤ1, για να μεταδώσει τα αποτελέσματα της κάλπης με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μαζί του οι Ρίτσα Μπιζόγλη, Μαρία Σαράφογλου, Μαρία Αναστασοπούλου και Φαίη Μαυραγάνη.

Με πανστρατιά όλου του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού, μαραθώνια μετάδοση, τρισδιάστατες απεικονίσεις και καλεσμένους-έκπληξη, την Κυριακή 21 Μαΐου ο ΑΝΤ1 θα σταθεί κοντά στους πολίτες για να μεταδώσει άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα την εκλογική αναμέτρηση και την ετυμηγορία της κάλπης. Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ο ΑΝΤ1 θα καταγράψει λεπτό προς λεπτό τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης από το πρωί, ενώ στις 17:00 ο Νίκος Χατζηνικολάου θα μας οδηγήσει στην τελική ευθεία προς τα αποτελέσματα της κάλπης, με τον Θωμά Γεράκη να ανακοινώνει στις 19:00 το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έχοντας στο πλευρό του τη Ρίτσα Μπιζόγλη, τη Μαρία Σαράφογλου, τη Μαρία Αναστασοπούλου και τη Φαίη Μαυραγάνη, θα παρουσιάσει έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης, ενώ μέσα από συνεχή ρεπορτάζ θα φέρνει στο προσκήνιο τις κινήσεις των κομμάτων για την επόμενη ημέρα. Μαζί του στο στούντιο θα είναι δημοσιογράφοι, αναλυτές, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, εκπρόσωποι της κοινωνίας, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ