Η Γη της Ελιάς: Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

Τίτλοι τέλους για την Αφροδίτη Λιάντου και τον ρόλο της ως “Μυρτάλη” στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Το τέλος του χαρακτήρα της τραγικό. Πεθαίνει στα χέρια του Αλέξη, έπειτα από τα σχέδια για δολοφονία της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εκτός του τρίτου κύκλου – Τα σχέδια του ζευγαριού

Ήταν γνωστό ότι η Αφροδίτη Λιάντου αλλά και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που είναι ζευγάρι και στην ζωή δεν θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Λίγο πριν η Μυρτάλη φύγει οριστικά από την Μάνη για την Ελβετία, ο Αλέξης το καταλαβαίνει και χάνει εντελώς τα λογικά του. Εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει μακριά. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως ο Αλέξης δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια.

Λιάντου – Σκουρλέτης: Κοινές φωτογραφίες και απόδραση στην Αράχωβα

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, με ανάρτησή του στο instagram δήλωσε περήφανος για εκείνη. «Είσαι υπέροχη! Μπράβο σου αγάπη μου» έγραψε.

Η επίμαχη σκηνή της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με τη δολοφονία της Μυρτάλης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ