Η εμπλοκή με τους «Παγιδευμένους» και ο τρίτος γύρος δοκιμαστικών για το «5×5» 

«Παγιδευμένοι» στη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου προσώπου για την παρουσίαση του «5×5» βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, καθώς προκύπτουν εμπλοκές με άλλα επιτυχημένα προγράμματα του σταθμού.

Τα δοκιμαστικά για την κάλυψη της θέσης του παρουσιαστή του «5×5» δεν έχουν τελειωμό και η αναζήτηση συνεχίζεται. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι», Πέτρος Λαγούτης, που πέρασε από δοκιμαστικό, ικανοποίησε πολύ τα στελέχη του ΑΝΤ1 και ήταν ο επικρατέστερος για να αναλάβει το τηλεπαιχνίδι. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι η τελική επιλογή του ΑΝΤ1 για το «5×5», η οριστική απόφαση για συνέχιση της σειράς «Παγιδευμένοι» για δεύτερη σεζόν και οι υψηλές απαιτήσεις των γυρισμάτων της έφεραν εμπλοκή.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων των «Παγιδευμένων», όπως αναφέρει η Reallife, ο Π. Λαγούτης συνεχίζει με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπερ σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να είναι συνεπής και στα γυρίσματα ενός καθημερινού τηλεπαιχνιδιού. Ετσι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να συνεχίσει την αναζήτηση για το «5×5», προγραμματίζοντας και τρίτο κύκλο δοκιμαστικών. Εντέλει τα πρόσωπα που θα δοκιμαστούν είναι περισσότερα από το αποτέλεσμα της… μαθηματικής πράξης 5×5, προσεγγίζοντας τα 30.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ