Η μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στέκεται ο ΑΝΤ1, για να μεταδώσει τα αποτελέσματα της κάλπης με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μαζί του οι Ρίτσα Μπιζόγλη, Μαρία Σαράφογλου, Μαρία Αναστασοπούλου και Φαίη Μαυραγάνη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξουν δύο παρεμβάσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του, ενώ καλεσμένος θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Με πανστρατιά όλου του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού, μαραθώνια μετάδοση, τρισδιάστατες απεικονίσεις και καλεσμένους-έκπληξη, την Κυριακή 21 Μαΐου ο ΑΝΤ1 θα σταθεί κοντά στους πολίτες για να μεταδώσει άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα την εκλογική αναμέτρηση και την ετυμηγορία της κάλπης. Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ο ΑΝΤ1 θα καταγράψει λεπτό προς λεπτό τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης από το πρωί, ενώ στις 17:00 ο Νίκος Χατζηνικολάου θα μας οδηγήσει στην τελική ευθεία προς τα αποτελέσματα της κάλπης, με τον Θωμά Γεράκη να ανακοινώνει στις 19:00 το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έχοντας στο πλευρό του τη Ρίτσα Μπιζόγλη, τη Μαρία Σαράφογλου, τη Μαρία Αναστασοπούλου και τη Φαίη Μαυραγάνη, θα παρουσιάσει έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης, ενώ μέσα από συνεχή ρεπορτάζ θα φέρνει στο προσκήνιο τις κινήσεις των κομμάτων για την επόμενη ημέρα. Μαζί του στο στούντιο θα είναι δημοσιογράφοι, αναλυτές, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, εκπρόσωποι της κοινωνίας, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών.

Αμέσως μετά το exip poll και το πρώτο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα θα υπάρξουν δύο παρεμβάσεις με… εκπλήξεις, από τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα. 

Μια ειδική εμφάνιση-έκπληξη που θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος θα προσεγγίσει με τη δική του, σατιρική ματιά τα τεκταινόμενα της εκλογικής αναμέτρησης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μάλιστα, θα κάνει διπλή εμφάνιση στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1. Αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος θα «σκάσει μύτη» λίγο μετά τις 19:30 και αφού θα έχουν παρουσιαστεί τα αποτελέσματα του exit poll. Στην πρώτη του εμφάνιση, ο Λάκης Λαζόπουλος θα επαναφέρει έναν θρυλικό χαρακτήρα από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους», θα ντυθεί «γύφτος» και θα σχολιάσει με τον μοναδικό του τρόπο την εκλογική αναμέτρηση, τους πολιτικούς αρχηγούς που πρωταγωνίστησαν στη δημόσια συζήτηση, τις πιθανές συνεργασίες και τα πρώτα δείγματα για την ετυμηγορία της κάλπης.

Στη συνέχεια, μετά τις 21:00 και αφού θα  παρουσιαστούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Λάκης Λαζόπουλος θα επανέλθει στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1, με τα κανονικά του ρούχα και χωρίς να ενδύεται κάποιον ρόλο, για να μετάσχει μαζί με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στον σχολιασμό των εξελίξεων και στα συμπεράσματα για την επόμενη ημέρα, όπως θα ξεδιπλώνονται live στον αέρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τον παλμό της εκλογικής μάχης, με ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία και τα κέντρα αποφάσεων των κομμάτων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και έγκυρες πολιτικές αναλύσεις, τεχνολογικά ευρήματα και τρισδιάστατες απεικονίσεις, με στόχο την αντικειμενική και σφαιρική πληροφόρηση των πολιτών.

Η μαραθώνια μετάδοση θα ξεκινήσει από τις 5:30 το πρωί της Κυριακής με τη Φαίη Μαυραγάνη, με ζωντανές συνδέσεις από εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας παράλληλα χρηστικές πληροφορίες, ενώ στις 10:00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα παραλάβουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου με το έκτακτο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ