Με… αεροπλάνο στο πλατό ο Σεφερλής

Με… αεροπλάνο στο πλατό ο Σεφερλής

Μπορεί το σλόγκαν του Πρωινού του ΑΝΤ1 να είναι «Η ομάδα πετάει»  και να γυρίστηκε και ανάλογο τρέιλερ με τους «πρωταγωνιστές» της σε φόντο με μαχητικά αεροπλάνα, αυτός που θα πηγαίνει κυριολεκτικά πετώντας στο πρωινό είναι ο Μάρκος Σεφερλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Mega με μία» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, από τις 26 Οκτωβρίου και για σχεδόν τρεις ολόκληρες  εβδομάδες, θα πηγαινοέρχεται σχεδόν καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη με δύο πτήσεις.

Αιτία για την καινοφανή αυτή πρακτική είναι το γεγονός ότι ο Μάρκος Σεφερλής ανεβαίνει με την παράστασή του «Μάμμα… μία δεν υπάρχει» στη Θεσσαλονίκη από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.

Παρά τις υποχρεώσεις του σε καθημερινή βάση στον «αέρα» του Mega, ο ηθοποιός θα κάνει ταυτόχρονα καθημερινές (από Τρίτη έως Παρασκευή) παραστάσεις, σε απόσταση 506 χιλιομέτρων από το πλατό του Mega.

Για να καταφέρει το… αδιανόητο, θα πετάει δύο φορές το 24ωρο, αναχωρώντας κάθε απόγευμα από τα στούντιο στην Παιανία για το αεροδρόμιο, από εκεί Θεσσαλονίκη, και πίσω την επόμενη μέρα, με την πρωινή πτήση.

Τι λέει το Mega για όλα αυτά; Όπως μάθαμε, τα στελέχη του σταθμού ήταν ενημερωμένοι από καιρό για τα σχέδια του… σούπερμαν Σεφερλή!

Β.ΜΠ-Ν.ΑΝ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ