Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Το Μαύρο Ρόδο, φτάνει αυτή την εβδομάδα στο τέλος του και το φινάλε αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό «7 Ημέρες TV», ο θάνατος του Γεράσιμου έχει καταρρακώσει την Ελισάβετ, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παιδικός της φίλος έφτασε στο σημείο να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Η ήδη εύθραυστη ψυχολογία της δεν αντέχει άλλη απώλεια και πλέον δεν βρίσκει παρηγοριά ούτε στην προσευχή. Κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έγινε, θεωρεί πως οι δικές της αμαρτίες έσπρωξαν τον Γεράσιμο στην παράνοια και νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Όμως, μέσα σε όλο το δράμα που ζει, συνειδητοποιεί ότι ένας άνθρωπος είναι διαρκώς στο πλευρό της και προσπαθεί να της δώσει δύναμη.

Ο Πέτρος είναι πια αποφασισμένος να κάνει κάθε θυσία που απαιτείται για να είναι με την Ελισάβετ και της το δείχνει με όλους τους τρόπους. Εκείνη για πρώτη ίσως φορά τον κοιτάζει στα μάτια και τον πιστεύει ολοκληρωτικά, καταλαβαίνοντας ότι είναι αυτός στον οποίο μπορεί να στηριχθεί.

Την ίδια στιγμή, η Κασσιανή κλεισμένη στη φυλακή μετά την αποκάλυψη για τις κλεμμένες εικόνες, ζητά μετάνοια από τον μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη κάνει τα πάντα για να κρύψει τον Βίκο και να τον βοηθήσει να ξεφύγει από εκείνους που τον κυνηγούν και κυρίως από τον Θέμη, ο οποίος καταφτάνει στο χωριό για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους.

Το χειρότερο για τον Βίκο είναι ότι την αλήθεια για τη μητέρα της ξέρει πλέον και Αλεξία, η οποία σπεύδει να του πει όσα την πνίγουν. Βλέποντας το μίσος στο βλέμμα της, ο Βίκος καταλαβαίνει ότι έχει χάσει πια τα πάντα και αφήνεται στη μοίρα του.

Μήνες μετά, η Ελισάβετ έχει αφήσει πίσω το ράσο της. Είναι πια η Άννα, το κορίτσι που για τόσα χρόνια έκρυβε βαθιά μέσα της. Ο Πέτρος είναι δίπλα της και οι δυο τους ατενίζουν τον ορίζοντα και τη νέα ζωή που τους περιμένει, αγκαλιά με την κόρη τους…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ