MasterChef: Ξέσπασε ο “Μπόμπαινας” – “Γι’ αυτό κερδίζουν οι Κόκκινοι”

Εντάσεις, ξεσπάσματα, και όχι μόνο, στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef που μεταδίδεται στο Star. Οι παίκτες που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία ήταν οι Μπλε. Πρόκειται για την τέταρτη ήττα τους στη σειρά και γι’ άλλη μια φορά θα βρεθούν στη δυσάρεστη διαδικασία της ψηφοφορίας. 

Στο χθεσινό επεισόδιο ο “Μπόμπαινας”, ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο. Στο μεταξύ, ο Νικήτας Μπατσικούρας κατάφερε να κερδίσει στη δοκιμασία ασυλίας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, οι συνεχείς ήττες έχουν κλονίσει τις σχέσεις ανάμεσα στους Μπλε και η ψηφοφορία εκτυλίσσεται σε τεταμένο κλίμα, φέρνοντας και πάλι διαφωνίες στο προσκήνιο.

Μάλιστα, στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Δημήτρης ξεσπά, φωνάζοντας προς τους συμπαίκτες του για την αντίπαλη ομάδα: “Γι’ αυτό κερδίζουν οι Κόκκινοι”, ενώ οι κριτές προσπαθούν στη συνέχεια να τον κατευνάσουν.

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τον Σταύρο Λορέντζο στη δοκιμασία αποχώρησης;

Τι θα κληθούν να κάνουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό; Θα πρέπει να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, το πιάτο των καταξιωμένων pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της ψηφοφορίας.

Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς άλλος ένας διαγωνιζόμενος θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ