MasterChef: To Twitter αποθέωσε τον Χριστόφορο για τη φιλοσοφία που έχει στη ζωή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χριστόφορος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τη Δευτέρα από το MasterChef. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι περίμενε ότι θα αποχωρήσει, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που έφτασε μέχρι την τελική εξάδα του διαγωνισμού μαγειρικής. 

«Δεν νιώθω ότι έχω χάσει. Έχασα όταν έχασα τον αδερφό μου. Από εκεί και πέρα για εμένα κάθε ημέρα είναι είναι νίκη. Κερδίζω. Μαθαίνω. Προχωράω. Επιβιώνω. Αγαπάω» είπε ο Χριστόφορος για την αποχώρησή του από το MasterChef.

Ο Χριστόφορος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο επεισόδιο ότι ο μεγάλος του αδερφός, ο Δημήτρης, σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2013 έχασα τον μεγαλύτερό μου αδερφό. Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου είπα “Μια φορά ζεις. Κάνε πράξη ότι έχεις μέσα σου, πίστεψε σε σένα και προχώρα. Κάνε τα όλα”. Ο Δημήτρης ήταν ευτυχισμένος την ημέρα που “έφυγε” από τη ζωή. Χαίρομαι που είχα προλάβει να του πω “Σ’αγαπώ”. Ήταν μαγκάκι, ωραίος. Και έφυγε ευτυχισμένος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός μου» είχε πει ο παίκτης του MasterChef.

MasterChef: To Twitter αποθέωσε τον Χριστόφορο

Τα λόγια του Χριστόφορου συγκίνησαν τους χρήστες του Twitter που αποθέωσαν τον παίκτη του MasterChef για τη φιλοσοφία που έχει στη ζωή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ