MasterChef: Οι παίκτες υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους στην κουζίνα – “Βροχή” τα δάκρυα

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους έξι διαγωνιζομένους στη κουζίνα, πριν από την δοκιμασία του τελευταίου Mystery Box, στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο MasterChef.

Αρχικά, οι παίκτες βρήκαν στους πάγκους το κουτί τους και με το σήμα των κριτών το σήκωσαν για να ανακαλύψουν το περιεχόμενό του. Αυτό που αντίκρυσαν τους εξέπληξε, καθώς το Mystery Box έκρυβε ένα κινητό τηλέφωνο.

Τους επίδοξους  master chef  περίμεναν συγκινητικά βίντεο από την οικογένειά τους. Οι διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν στον χρόνο, με τις αναμνήσεις που τους μετέφεραν οι δικοί τους άνθρωποι, από τα παλιά και λύγισαν, με τα όσα τους είπαν.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι το θέμα του Mystery Box ήταν το να ετοιμάσουν ένα πιάτο, εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στο πλατό μπήκαν οι πιο κοντινοί άνθρωποι και των έξι επίδοξων master Chef. Οι διαγωνιζόμενοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησ;h τους κι έτρεξαν στην αγκαλιά τους.

Το ίδιο συνέβη και με την Καλλιόπη, η οποία έχοντας κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, βρισκόταν στον εξώστη, καθώς δεν θα διαγωνίζονταν στην εν λόγω αναμέτρηση.

Έτσι, οι αγαπημένοι των διαγωνιζόμενων πέρασαν στοn εξώστη και ξεκίνησε η δοκιμασία.

Δείτε το βίντεο 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ