Masterchef: Τα “γαλλικά” της Κατερίνας στον Γιώργο – ΒΙΝΤΕΟ

Μία σχέση πάθους και… μίσους κρύβεται πίσω από την κόντρα της Κατερίνας Λένη και του Γιώργου Λασκαρίδη, όπως φάνηκε για άλλη μία φορά και στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef.

«Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό. O καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break, αυτό σκέφτηκα. Γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε, κάνει μόνος του τις πατάτες», σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος η Κατερίνα στην κάμερα του MasterChef.

Ο Γιώργος βέβαια, δεν χαρίστηκε στη συμπαίκτριά του. «Περίμενα τον χρόνο να περάσει για να στήσω το πιάτο μου, είμαι χαρούμενος με αυτήν τη δημιουργία και περιμένω τα αποτελέσματα. Στην Κατερίνα αρέσει να μιλάει πολύ, εγώ τα παίρνω για αστείο. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ. Οπότε όλα καλά, μια χαρά», είπε ο Γιώργος.

«Ο Γιώργος είναι άκακος. Θέλει να το παίζει σκληρός αλλά δεν τον φοβάμαι», συμπλήρωσε η Κατερίνα.

«Η Κατερίνα είναι η Κατερίνα! Είναι γυναίκα, μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει… Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου, την Λότους, μοντέλο… Νομίζω ότι δεν θα υπήρχε πιθανότητα, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να γυρίσω και να κοιτάξω την Κατερίνα. Παρ’ όλα αυτά έχω ξεκινήσει και το απολαμβάνω. Περιμένω πως και πως τον επόμενο καβγά και συνεχίζω μες στο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Γιώργος.

«Τον περιμένω στην γωνία. Από που να το πιάσω; Να του μάθω πως ανοίγουν ζυμαρικά, να του δείξω πως είναι να είσαι πραγματικά νικήτρια; Έχω να του μάθω πολλά ακόμα. Έχει πορεία το παιχνίδι, τώρα αρχίζουν τα καλύτερα», είπε με νόημα η Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ