MasterChef: Σφραγίστηκε ο πρώτος φάκελος – Ποιος τα πήγε καλύτερα;

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του τελικού του έβδομου MasterChef που γίνεται στην Κρήτη. Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη αντέγραψαν το πιάτο του Amaury Bouhours και ο Γάλλος σεφ βαθμολόγησε τις προσπάθειές τους.

Αρχικά το πιάτο του πήγε στους κριτές ο Νίκος Τράκας αφού πρώτα Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης έβαλαν «χαριτωμένα» διλήμματα στον γκεστ σεφ, όπως «ελαιόλαδο ή βούτυρο».

«Θα μπορούσαν να πάρουν το πιάτο μου και να βάλουν αυτό στη θέση του, θα ήταν το ίδιο. Το μαγείρεμα φαίνεται τέλειο, το ίδιο και η σάλτσα» είπε ο Bouhours.

Θα περνούσε το πάσο; «Απολύτως!» είπε ο κριτής.

Σειρά είχε η Μαρία Μπέη που αποφάσισε να πει στους κριτές ότι δεν φιλέταρε το ψάρι της σε τόσο μεγάλα κομμάτια όσο το πρωτότυπο. «Με απασχολεί να είμαι εντάξει» είπε.

Οι κριτές τη ρώτησαν ποιος πίστευε ότι θα πάει στον τελικό, εκείνη ή ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, που τελικά βγήκε από τον διαγωνισμό. Εκείνη απάντησε «ο Δημήτρης».

Οι τρεις Έλληνες κριτές εξήγησαν στον γκεστ ποιος είναι ο Δημήτρης και ποια η Μαρία. «Θα σε βάλουμε στα οικογενειακά μας» είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δοκιμάζοντας το πιάτο της, ο Βouhous είπε: «Αυτό που με ενοχλεί είναι η ποσότητα της σάλτσας. Είναι μια καλή αναπαραγωγή του πιάτου μου. Ανησυχητικά καλή. Η Μαρία έκανε καλή δουλειά, ήταν πολύ επιμελής. Δεν αισθάνθηκα το πρόβλημα με το ψάρι, αν δεν μου το έλεγε δεν θα το είχα αντιληφθεί.

Η σάλτσα δεν με ικανοποιεί αρκετά. Πρέπει να τσιγκλίσεις τον πελάτη, αυτό εδώ είναι πιο ήπιο».

Οι κριτές κάλεσαν τους φιναλίστ και τους είπαν ότι είχαν να κρίνουν μόνο λεπτομέρειες και ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις προσπάθειές τους.

Ο Bouhours τελικά σφράγισε τον πρώτο φάκελο με τις βαθμολογίες που θα ανοιχτεί στο live της τελικής φάσης του MasterChef.

«Είχαμε την ευκαιρία να φρεσκάρουμε τα Γαλλικά μας» είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον σεφ Βouhours να αποκαλύπτει ότι τα καλύτερα Γαλλικά μιλάει ο Πάνος Ιωαννίδης!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ