MasterChef: Οι 19 παίκτες γίνονται 20 – Η επιστροφή που φέρνει χαμόγελα

Οι 19, πλέον, διαγωνιζόμενοι επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef 2022 με ανυπομονησία και περιέργεια να δουν τι τους περιμένει και αυτή την εβδομάδα.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας Χαρτάτι αλλά και τις αποχωρήσεις, μέσα από τις διαγωνιστικές δοκιμασίες, του Στέφανου Σαμανή και του Νίκου Μπέρκα, η μπλε ομάδα μετρά πια την απώλεια τριών μελών της.

Η επιστροφή ενός διαγωνιζόμενου θα φέρει χαμόγελα και «φρέσκο αέρα» στην κουζίνα και στους διαγωνιζόμενους και πλέον 20 υποψήφιοι συνεχίζουν στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 2022!

H νέα εβδομάδα ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά όμως σηματοδοτεί και την έναρξη μιας θεματικής εβδομάδας, αφού οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ασχοληθούν με την ελληνική κουζίνα.

Γευστικές αναμνήσεις, ελληνικά προϊόντα και εξελιγμένη ελληνική γαστρονομία μπαίνουν στο προσκήνιο.

Η νίκη στη δοκιμασία του Mystery Box, αλλά κυρίως τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, είναι για όλους σημαντικά.

Πόσο θα επηρεάσουν οι επιλογές του νικητή το τελικό αποτέλεσμα;

Στο Tεστ Δημιουργικότητας, για κάποιους η νίκη είναι μονόδρομος, αφού μετά τη χρήση της μόνιμης κάρτας ασυλίας από τη Φανή Ζιώγα για τον Βασίλη Μπόλλο, η κάρτα είναι πια διαθέσιμη.

Για κάποιους όμως η δοκιμασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητική και τα υλικά, που καλούνται να διαχειριστούν, τους δυσκολεύουν αρκετά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ