MasterChef: Ο Πάνος παρέδωσε την κάρτα ασυλίας και αποθεώθηκε από το Twitter – «Λογικός και δίκαιος»

Η Καλλιόπη και ο Μάριος ήταν οι διαγωνιζόμενοι που τελικά βγήκαν στον “τάκο” στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef.

Ωστόσο, πριν οι δυο τους περάσουν στην δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία και θα μονομαχούσαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον κάτοχο της κάρτας ασυλίας, Πάνο, αν θα κάνει χρήση της.

Σε αυτό το σημείο ο Πάνος ζήτησε από τους κριτές να κατέβει από τον εξώστη προκειμένου να πει μερικά πράγματα. «Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου γιατί ήμουν κι εγώ αρχηγός και συνέβαλα στην ήττα της ομάδας Με πονάει πολύ που είναι ο Μάριος κάτω και θα ήθελα να του δώσω την κάρτα, ωστόσο το ηθικό κομμάτι δε με αφήνει να κατεβάσω παραδείγματος χάριν τον Νικήτα. Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να δώσω την κάρτα στον Μάριο που τον θεωρώ αδερφό μου. Νιώθω πιο ηθικό να “κάψω” την κάρτα σήμερα» είπε ο Πάνος, αναφέροντας ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Στη συνέχεια, ο Πάνος παρέδωσε την κάρτα, καθώς ήταν η τελευταία φορά που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φέτος στον διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ