MasterChef: Μάχη στην κουζίνα για την παραμονή – Το κοινό λάθος στα πιάτα

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους τρεις παίκτες με τις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας της Δευτέρας, Ελισάβετ, Βασιλική και Μάριο, να αναμετρώνται στην κουζίνα για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η τρέχουσα εβδομάδα στον διαγωνισμό έχει θέμα το αμπέλι. Νικητής του MysteryBox της Δευτέρας αναδείχθηκε ο Βασίλης, ο οποίος και κέρδισε τα πλεονεκτήματα για το Τεστ Δημιουργικότητας και έτσι καθόρισε τις εξελίξεις. Στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, στο οποίο οι επίδοξοι μάγειρες αναμετρήθηκαν, πρωταγωνιστούσαν τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα: οι σταφίδες, τα αμπελόφυλλα και το πετιμέζι. Το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας άνηκε στην Καλλιόπη, η οποία και κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι τρεις κριτές υποδέχονται τον αποψινό τους καλεσμένο, τον σεφ Γιάννη Τσικουδάκη, ο οποίος παρουσιάζει στους τρεις υποψήφιους αποχώρησης το πιάτο που θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους στην κουζίνα, ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Την ώρα της δοκιμής των πιάτων τους ο Σωτήρης Κοντιζάς επισημαίνει μια αστοχία σε μια μαγειρική προσπάθεια. «Εδώ δεν έχουμε κόψιμο, μονοκόμματο» τονίζει, με τον καλεσμένο τους να συμφωνεί μαζί του.

Όπως φαίνεται, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που οι σεφ εντόπισαν στα πιάτα των διαγωνιζομένων, αφού ένας κριτής ακούγεται στο απόσπασμα να τους ανακοινώνει ένα κοινό αρνητικό στοιχείο στις τρεις μαγειρικές προσπάθειες. Η αγωνία των τριών υποψηφίων κορυφώνεται και διαγράφεται στα πρόσωπά τους, αφού η Ελισάβετ φαίνεται να “λυγίζει” ενώπιον των κριτών.

Ποιος παίκτης θα κλείσει πίσω του οριστικά την πόρτα του διαγωνισμού;

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ