Masterchef: Η επιμονή της Γιάννας από την Αμαλιάδα “φούντωσε” τη ζήλια της Μαρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιές στο ζευγάρι Δημήτρη – Μαρίας άναψε η παρουσία της περσινής παίκτριας του Masterchef, Γιάννας Ρεντέση. Αφορμή στάθηκε η επιμονή της να την εξυπηρετήσει ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, αν και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας την προειδοποιούσαν για την ύπαρξη της Μαρίας, εκείνη συνέχισε να τον αναζητά.

Η Γιάννα πήγε στην μπλε καντίνα και ζήτησε από τον Γιώργο να της πάρει παραγγελία ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος, κάτι που εξόργισε την Μαρία Μπέη.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στην καντίνα και της συστήνεται κάτι που γίνεται αντιληπτό από τη Μαρία, η οποία δεν αργεί να δείξει τα νύχια της.

«Και έρχεται στην καντίνα φορτσάτη “που είναι ο Μπέλλος; Να βγει έξω ο Μπέλλος”. Εκείνη την ώρα έφτιαχνα κρέπες, αφού δεν την έκανα με τον σιφόν έτσι, τυχερή είναι. Έχε χάρη που θέλουμε ψήφους, αλλιώς θα έβγαζα νύχια και θα την έτρωγα, Όχι μόνο αυτήν, την κάθε μία», είπε η Μαρία Μπέη.

«Η κυρία Αμαλιάδα ήθελε σπέσιαλ περιποίηση… Ας δώσει ψήφους και ό,τι θέλει» είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

«Βγαίνει και ο άλλος από πίσω φορτσάτος, πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά μπλούζα. Βγαίνει, παίρνει το μπλοκάκι και αρχίζει και γράφει. Τι γράφεις ρε μαλ…α, πήγαινε πίσω στα σουβλάκια.. Έχουμε τον έναν δεν βγαίνουν ποτέ οι παραγγελίες, έχουμε και εσένα να γαμπρίζεις με το νι και το λι;» δήλωσε η Μαρία, με τον Δημήτρη να γελάει και να λέει:

« Με δέρνει! ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ