MasterChef: Η ατάκα-έπος του Κουτσόπουλου στον Κοντιζά – «Πήγαινε βρε Κινέζο ρύζι έχει»

Οι τελευταίες λευκές ποδιές δόθηκαν στο MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι επίδοξοι διεκδικητές του τίτλου στάθηκαν απέναντι στους τρεις κριτές με σκοπό να παρουσιάσουν ένα καλό πιάτο και να τους εντυπωσιάσουν.

Βεβαίως οι κριτές εκτός από το να δοκιμάζουν τα πιάτα των επίδοξων σεφ, κάνουν συχνά πλάκα ο ένας στον άλλο. Μία από τις δυάδες ήταν ο Διονύσης και η Ελένη. Ο πρώτος έφτιαξε ένα ριζότο, ενώ η δεύτερη προτίμησε να ετοιμάσει γλυκό και συγκεκριμένα τάρτα λεμονιού.

Καθώς ο χρόνος προετοιμασίας τελείωνε, οι δύο υποψήφιοι σεφ τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον πάγκο και ήταν η ώρα της δοκιμής από τους τρεις κριτές. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς σηκώθηκαν ταυτόχρονα για να πάνε να δοκιμάσουν.

Αμέσως και οι δύο έκατσαν ξανά στα σκαμπό τους. Ο «Θείος Λέο» έκανε νόημα στον Σωτήρη Κοντιζά να πάει αυτός πρώτος και «πέταξε» μία ατάκα-έπος

«Έλα βάρα… πήγαινε, βρε Κινέζο, πήγαινε. Ρύζι έχει να πάει αυτός», είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ξέσπασαν σε γέλια.

Δυστυχώς καμία από τις δύο προσπάθειες δεν ενθουσίασε τους τρεις κριτές του MasterChef, οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν να μην δώσουν λευκή ποδιά σε κανέναν από τους δύο διαγωνιζόμενους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ