Survivor: Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν στο βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, με την νίκη να κρίνεται στον πόντο.

Οι Μαχητές, μετά την ήττα στο αγώνισμα της Κυριακής και την υποψηφιότητα του Rob, ήθελαν τη νίκη όσο τίποτα και τελικά τα κατάφεραν να στριμώξουν τους Διάσημους, οδηγώντας τους στην κάλπη. Προηγήθηκε ένας σκληρός αγώνας με δύο τραυματισμούς, ενώ τόσο ο Άγγελος Γεωργουδάκης όσο και ο Νίκος Γκάνος δεν συμμετείχαν καν στη δοκιμασία, αφού νωρίτερα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι έδειξαν να είναι διχασμένοι, αφού οι ψήφοι των παικτών χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Κρίστη Καθαργιά και Αλέξης Παππάς έλαβαν το σύνολο των ψήφων από τους συμπαίκτες τους, όμως τελικά η Κρίστυ έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του Αλέξη, και είναι η δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας.

«Γνωρίζω ότι έχει να κάνει με την επίδοσή μου, έχω κάνει όμως πρόοδο, όπως γνωρίζω επίσης ότι αυτή η εβδομάδα δεν ήταν μία καλή εβδομάδα για εμένα. Την περίμενα την υποψηφιότητά μου. Κανένα πρόβλημα», ανέφερε η Κρίστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ