MasterChef: Δυο «εισβολείς» για την παραμονή – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ήταν μια από τις «εισβολείς» στο MasterChef που έτυχε να μονομαχήσει με την πρώην συμπαίκτριά της, Μαρίνα Ντεμολλάι, για να παραμείνει στον διαγωνισμό.

Οι δυο σεφ τα έδωσαν όλα για όλα σε μια γυναικεία μαγειρική «μονομαχία» αφού κι οι δύο ήθελαν να συνεχίσουν στο MasterChef. «Δε θέλω να φύγω για κανέναν λόγο. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλά ακόμα μαγειρικά», δήλωσε η Μαρία.

Αφού δοκίμασαν τα πιάτα της Μαρίνας και της Μαρίας, ήρθε η ώρα για τους τρεις σεφ και κριτές να τα σχολιάσουν και να τα βαθμολογήσουν. «Εμείς είδαμε και δοκιμάσαμε κι αποφασίσαμε αυτή η ποδιά θα μπει στον λαιμό… θα συνεχίσει στον λαιμό της… Μαρίας! Μαρία κρατάς τη θέση σου» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τη Μαρία Λαζαρίδου ανακουφισμένη να παραμένει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Αυτή η ποδιά είναι σε εμένα, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Την ψυχή πήγε να μου βγάλει μέχρι να το πει ότι αυτή η ποδιά καταλήγει στον δικό μου λαιμό» είπε η Μαρία στην κάμερα.

«Δεν την πήραμε την ποδιά, δεν τελειώνει ο κόσμος εδώ… Καλώς ή κακώς αυτή η ζωή με έχει ρίξει πάρα πολλές φορές κι ακόμα είμαι εδώ και προσπαθώ, γιατί αυτό θέλω να περάσω και στα παιδιά μου. Δε σταματάμε ποτέ, ό,τι κι αν γίνει ό,τι κι αν συμβεί», είπε η Μαρίνα μετά την ήττα της.

Συγκινημένη η Μαρία δήλωσε ότι πρέπει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της.

Οι κριτές εξέφρασαν την πεποίθηση στη Μαρίνα ότι θα ετοίμαζε κάτι καλύτερο! «Σήμερα ίσως να χάθηκε λίγο η ιδέα», της σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Το χάρηκα πάρα πολύ που είδα τους κριτές, που είδα εσάς… είστε ένα κομμάτι της ζωής μου. Το κομμάτι του MasterChef είναι σαν την οικογένεια», είπε συγκινημένη η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ