MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Vegan Mystery Box – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Vegan ήταν το Mystery Box στο επεισόδιο του MasterChef που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας.

Μετά την καταμέτρηση των πόντων, ο Σωτήρης Κοντιζάς κάλεσε μπροστά τον Μάριο και τον Κυψίδη, αφού έκαναν τις καλύτερες προσπάθειες.

«Εξαιρετικές προσπάθειες κι οι δύο, πάρα πολύ σωστοί στα ψησίματά σας, πολύ σωστά τα αλάτια, πάρα πολύ ωραίες ιδέες υπό περιορισμούς. Ζητήσαμε σήμερα ένα καθαρά χορτοφαφικό πιάτο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ πηγαίνει στην προσπάθεια του Μάριου», ανακοίνωσε στη συνέχεια.

«Ξαφνιάστηκα φουλ, δεν το περίμενα… Τι να πω; Ικανοποιημένος στο φουλ σήμερα. Σκέφτομαι να γίνω και vegan στο τέλος», είπε ο παίκτης από την Κύπρο στο κιου του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε τα «συγχαρητήριά» του και στους δύο παίκτες. Έτσι κι επίσημα η μπορντό μπριγάδα ανέβηκε «ασφαλής» στον εξώστη.

MasterChef: Οι «Γκρι» έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Μετά την ήττα των «Γκρι» στο τελευταίο Mystery Box του MasterChef 2024, έφτασε η ώρα για την μπριγάδα να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πρώτος ψήφισε ο αρχηγός ο Κώστας, ρίχνοντας την ψήφο του στον Χρήστο που δέχτηκε όσα του είπε ο φίλος του. Ο Χρήστος με τη σειρά του ψήφισε τον Σταμάτη, όπως κι έκανε στη συνέχεια κι η Βιβή. Θέλοντας να «κάψει» την ψήφο του ο Άνχελ «κάρφωσε» τον Λευτέρη. O Ηλίας ήταν ο τρίτος που έριξε την ψήφο του στον Σταμάτη. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους, ο Σταμάτης, ψήφισε τον Λευτέρη, με τον παίκτη να δυσανασχετεί με την κίνηση αυτή. Από την πλευρά του ο Λευτέρης ψήφισε τον Σταμάτη.

Έτσι, τέσσερις ψήφους συγκέντρωσε ο Σταμάτη, δύο ο Λευτέρης και μία ο Χρήστος, ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ρωτώντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις. «Σεφ ήξερα ότι θα ψηφιστώ, δεν έκανα μια καλή προσπάθεια. Δε θα τα παρατήσω, θα βάλω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω στον διαγωνισμό», σχολίασε ο Σταμάτης.

Μιλώντας στη συνέχεια στο κιου του, δήλωσε ότι θέλει να μονομαχήσει μαγειρικά με τη Βιβή. «Δε με τρομάζει η δοκιμασία αποχώρησης, Βιβή ετοιμάσου να παλέψουμε μαζί κάτω!» είπε, θεωρώντας σίγουρα ότι κι η Βιβή θα είναι υποψήφια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ