MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού ριάλιτι

Είναι γεγονός. Έπειτα από ένα ταξίδι 5,5 μηνών απόλυτης μαγειρικής τέχνης, έφτασε η στιγμή που έγινε γνωστός ο μεγάλος νικητής του MasterChef, παίρνοντας το έπαθλο των 50000€.

Ο Πάνος μαζεύοντας συνολικά 58 βαθμούς έναντι της 53 Καλλιόπης, κατέκτησε τον τίτλο του Masterchef γι’ αυτή τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας πλήρως το spoiler που σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Ήταν όλοι εκεί. Από τον πρώτο που συμμετείχε μέχρι και τους δύο φιναλίστ. Είδαμε μάλιστα τόσο τον «Μπόμπαινα» όσο και τον Μπόλλο να δίνουν το παρόν, οι οποίοι έλειπαν από τις προηγούμενες δοκιμασίες.

Παράλληλα, φίλοι και συγγενείς της Καλλιόπης και του Πάνου βρέθηκαν στην κουζίνα του MasterChef προκειμένου να δουν από κοντά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Στο πλατό, υπήρχε ένα κουτί κλειστό, όπου μέσα του υπήρχαν οι τέσσερις φάκελοι από τις δοκιμασίες του τελικού, που θα καθόριζαν το αποτέλεσμα.

Πρώτος ανοίχτηκε ο φάκελος της πρώτης δοκιμασίας στην Τοσκάνη. Ο Πάνος πήρε 7/10 και η Καλλιόπη 6/10.

Στη δεύτερη ιταλική δοκιμασία, ο Έλληνας σεφ, Στέλιος Σακαλής έβαλε 6/10 στην Καλλιόπη και 7/10 στ0ν Πάνο.

Η επόμενη βαθμολογία αφορούσε το μενού που δημιούργησαν οι παίκτες. Και οι δύο πήραν 7 στα 10. Η διαφορά τους άγγιξε τους 4 πόντους.

Η τελευταία σφραγισμένη βαθμολογία ήταν αυτή της Clare Smyth στο πιάτο αντιγραφής των φιναλίστ. Η Καλλιόπη πήρε 7 στα 10.

Ο Πάνος πήρε 8 στα 10 και βγήκε νικητής με 58 βαθμούς έναντι 53 της Καλλιόπης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ