MasterChef 2024 – Trailer 9/4: «Σεφ κάτι ξέχασα, μισό λεπτό» – Χαμός στο Τεστ Δημιουργικότητας

Στο χθεσινό επεισόδιο (8/4) του MasterChef, ο Λευτέρης και ο Χρήστος κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο Mystery Box της εβδομάδας. Την νίκη πήρε ο Χρήστος και οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας κλήθηκαν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Τελικά, υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Αλέξανδρος, ο οποίος δήλωσε: «Τη γλίτωσα την προηγούμενη εβδομάδα, εντάξει θεωρώ ότι μέχρι να φτάσει στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός θα χρειαστεί να κατεβούμε αρκετές φορές στον τάκο. Είμαι ψύχραιμος, συνειδητοποιημένος και προχωράμε».

Στο σημερινό επεισόδιο (9/4) οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη στο Τεστ Δημιουργικότητας. Υπενθυμίζεται ότι χθες οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας καθαίρεσαν τον Γιάννη από αρχηγό, ενώ την θέση του πήρε η Χριστίνα.

Μένει να φανεί το αν αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τον Γιάννη. Πάντως, σύμφωνα με το trailer, ο παίκτης στο αποψινό επεισόδιο θα ξεχάσει ένα υλικό και όταν θα προσπαθήσει να το πάρει από το pantry, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα του πει ότι δεν μπορεί.

«Σεφ κάτι ξέχασα, μισό λεπτό», ακούγεται να λέει ο Γιάννης. Από την άλλη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του απαντά: «Όχι, τι ξέχασες; Μην πάρεις».

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ