Μαρκογιαννάκης: Φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει ο Κασιδιάρης

Μαρκογιαννάκης: Φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει ο Κασιδιάρης 

 

«Αισθάνομαι ντροπή για τη χθεσινή πρωϊνή συνεδρίαση. Φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει ο κ. Κασιδιάρης»,  είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Μαρκογιαννάκη:

-Για τη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής: Αισθάνομαι ντροπή για την πρωινή συνεδρίαση, ικανοποίηση για την απογευματινή συνεδρίαση, που ήταν δημοκρατική και παραγωγική.

-Αντιμετώπιζα με προσοχή τον κ. Κασιδιάρη γιατί είχα διαγνώσει το βίαιο το χαρακτήρα του. Έγιναν απίστευτες σκηνές. Αν διέκοπτα τη συνεδρίαση θα έριχνα νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής. Ήταν μαινόμενος, δεν καταλάβαινε τίποτα, έβριζε με ακατονόμαστες φράσεις τους πάντες. Φοβήθηκα ότι μπορεί να με χτυπήσει.

-Μακάρι να είχα στην επιτροπή, 13 βουλευτές που να ζητούσαν μανιωδώς με πάθος την αλήθεια. Να αγωνίζονται όμως για την αλήθεια, όχι να παρακωλύσουν τη διαδικασία.

-Η κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε πρώτη τον κ. Βενιζέλο.

-Ξέρουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή, δεν θα την μάθουμε στο κοινοβούλιο. Τον Κασιδιάρη  δεν τον έφερε ο Θεός στη Βουλή, κάποιοι τον ψήφισαν.

-Ζήτησα δημόσια συνεδρίαση αλλά δεν με άκουσαν. Διαφωνώ με τον τρόπο που στέλνουν τα κόμματα, τους βουλευτές στις επιτροπές. 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ