Maria: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στον Πύργο για την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Απόλλων έφτασε η Αντζελίνα Τζολί, με τα γυρίσματα, για την ταινία που βασίζεται στην ζωή της Μαρίας Κάλλας, να έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί σήμερα (15/10).

Όπως αναφέρει το Patrisnews η πρωταγωνίστρια του φιλμ, Αντζελίνα Τζολί, η οποία υποδύεται την μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, στις οκτώ και μισή το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή της ταινίας έχει κρατήσει μυστικές της πληροφορίες που αφορούν την σταρ του Χόλιγουντ, όπως την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της στον νομό, αλλά και το που θα διαμείνει.

Το Patrisnews σημειώνει πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει μέχρι στιγμής, αφού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η Αντζελίνα Τζολί και το κινηματογραφικό συνεργείο, θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και στην θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στην περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ