Μαρία Τζομπανάκη: Έχω πρόταση για παρουσίαση εκπομπής—Είναι ενδιαφέρον, νομίζω θα το κάνω

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρα η Μαρία Τζομπανάκη.

Η «Καλλιόπη» από την σειρά του ALPHA, «Σασμός» μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και για όσα «στερήθηκε», μετακομίζοντας στην Αμερική για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Βάλβη.

«Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου. Εγώ ήμουν φίλη με τον Γιάννη, δεν έβλεπα τίποτα άλλο. Είδα έναν άντρα άλλης εποχής και μου άρεσε αυτό. Μου αρέσει που με προσέχει, με φροντίζει αλλά όχι ο ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον και γι αυτό τον στηρίζω κι εγώ» ανέφερε για τον σύζυγό της.

Η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε στο γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη τονίζοντας πως «είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται».

Μαρία Τζομπανάκη The 2night Show

Μάλιστα η Μαρία Τζομπανάκη όπως αποκάλυψε πως έχει στα χέρια της πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, την οποία σκέφτεται να δεχθεί. «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή. Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Τι είπε για τον Σασμό

Μιλώντας για την σειρά του ALPHA, «Σασμός», η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε πως «αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή».

«Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Αυτή η ελευθερία με τιμά» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ