Μαλέλης: “Αισθάνομαι πολύ καλά πια”

Μαλέλης: “Αισθάνομαι πολύ καλά πια”

 

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Μετά τις Γιορτές επιστρέφω στη δουλειά μου»

Δεν είχε περάσει μήνας από τη στιγμή που ο  Σταμάτης Μαλέλης, θέλησε να μοιραστεί με το ελληνικό αναγνωστικό κοινό, όσα βίωνε για πολλά χρόνια… «Όταν όλοι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι απολάμβανα τη μεγάλη μου επιτυχία, εγώ ήμουν άτομο με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούσα να βγω ούτε από το σπίτι μου. Και πάλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ με το τέρας της κατάθλιψης», γράφει στο βιβλίο του «Το τέρας κι εγώ». Η ειρωνεία της τύχης είναι πως ενώ ήταν πλέον σε σχέση να αξιολογήσει και να διαχειριστεί αυτήν την εμπειρία του, θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα νέο «τέρας», πολύ πιο ισχυρό από το πρώτο!

Ξημερώματα της πρώτης Δευτέρας του Νοέμβρη, κάπου στο Κολωνάκι, ένας νέος «αγώνας» ξεκινά για τον δημοσιογράφο και Διευθυντή Ενημέρωσης του Star, που μεταφέρεται με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

«Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο και «παίζεις» με το θάνατο αναθεωρείς πολλά πράγματα για τη ζωή σου. Βλέπεις πως πολλά από αυτά που κάνεις είναι ματαιόδοξα και περιττά», δηλώνει ο Σταμάτης Μαλέλης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας του, στο koolnews.gr.

Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, με επιπλοκές και υψηλό πυρετό, αλλά σύντομα κερδίζει την πρώτη «μάχη». Μεταφέρεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και η κατάστασή του παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση. Η οικογένειά του, συγγενείς και πολλοί φίλοι του βρίσκονται στο πλευρό του. «Βίωσα πολύ δυνατά την αγάπη των φίλων και του απλού κόσμου. Δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχε τόσο μεγάλο και απλό ενδιαφέρον από πολύ κόσμο και αυτό με συγκινούσε».

Βγαίνοντας «νικητής» από μια ακόμη «μάχη», υπολογίζει τις ημέρες της ανάρρωσής του με βάση την επιστροφή στη «βάση» του, που είναι το γραφείο του στην Κηφισιά, στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Star.

«Αισθάνομαι πολύ καλά πια. Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Κάθε ημέρα «πηγαίνω» καλύτερα και υπολογίζω πως μετά τις γιορτές θα επιστρέψω στα καθήκοντά μου», λέει και χαμογελά πλατιά.

 

Πηγή: koolnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ