Κόντρα μέσω social media της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για την Φαίη Σκορδά

Την δική της απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας βίντεο που ανέβασε o δημοσιογράφος στο Instagram υπερασπιζόμενος την Φαίη Σκορδά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης (8/11) η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή της, καθώς δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της και την αγανάκτησή της με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στη χθεσινή (7/11) εκπομπή της, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της χειρίζονται την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Light.

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram υπέρ της Φαίης Σκορδά.

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την αγαπήσω και να τη σεβαστώ πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου κι αν δουλεύω. Για πάντα. Μόνο και μόνο για αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα, πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν. Και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια, κακό είναι να μην τη βρίσκεις. Όλοι μπορεί να τη χρειαστούμε κάποια στιγμή», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον δημοσιογράφο με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αφήνω αυτό εδώ!!! Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδερφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας! Επικίνδυνο», έγραψε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.

H ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ