Kings: Οι συνεργασίες, η Νορβηγία και οι ναρκωτικές ουσίες

Το συγκρότημα «KINGS» βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και για τη ζωή τους.

Ο frontman του συγκροτήματος, Γιάννης, αποκάλυψε πώς τη Μαριλένα τη γνώριζε και η επιλογή για συνεργασία ήταν αυτόματη.

«Είμαστε στα καλύτερά μας σαν συγκρότημα αλλά και σαν άνθρωποι. Το συγκρότημα κλείνει δέκα χρόνια γιατί δημιουργήθηκε το 2013. Έχουμε αλλάξει κάποιες κοπέλες που συνεργαζόμασταν. Οι σχέσεις κάνουν έναν κύκλο. Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας η Μαριλένα και εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Η Μαριλένα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αυτό μας έχει κερδίσει ανεξάρτητα από το ταλέντο. Το ταλέντο για εμάς πάει σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε ο Γιάννης.

«Το Animado είναι ψευδώνυμο, το διάλεξα πριν αρκετά χρόνια και στα λατινικά σημαίνει αυτός που έχει ψυχή. Φτιάχναμε demos με τον Τεό, ο Γιάννης ήταν ακόμη Νορβηγία, μου είπαν ότι μίλησαν μεταξύ τους και έτσι έγινε η συνεργασία», πρόσθεσε η Μαριλένα.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Γιάννης έμενε στη Νορβηγία αφού η σύντροφός του ήταν εκεί και μαζί με την κόρη τους πέρασαν μαζί την περίοδο του κόβιντ.

«Η Νορβηγία είναι ιδανική για να δουλέψεις. Έχει καλούς μισθούς και καλό εργασιακό περιβάλλον. Εγώ εγκληματίστηκα εύκολα γιατί η σύντροφός μου είναι από την Νορβηγία. Δεν χρειάστηκε να ψάξω παρέες, τα βρήκα όλα έτοιμα».

Σχετικά με τα ναρκωτικά, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες παρότι είχα τέτοιες παρέες. Έχω δοκιμάσω τα πάντα αλλά έχω όρια στον εαυτό μου. Σκεφτόμουν πάντα τη μητέρα μου για να μην τη στεναχωρήσω. Είμαι λίγο “μαμόθρεφτο”. Σε όλα τα νέα παιδιά λέω να είναι μακριά από τα ναρκωτικά γιατί δεν υπάρχει καμία ουσία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ